kryniek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Brawo Wojtku, moje gratulacje z udanego oblotu. Aż serce się raduje że miłośników szybowców i holowania jest co raz więcej.
Cimek Opublikowano 27 Maja 2011 Opublikowano 27 Maja 2011 Wojtku! Idealny filmik , idealny lot! Moje gratulacje!
Wojtass_nt Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Cieszę się, że się podoba. Ten szybowiec ma dla mnie szczególne znaczenie. Od momentu zakupienia surowego kadłuba do oblotu minęło 7 miesięcy. To dużo zważywszy na to, że do tej pory moje ARF'y oblatywałem w max 2 dni od momentu przyjścia paczki :mrgreen: Od dawna marzyła mi się makietka tych rozmiarów, coś co nie złamie się na pół gdy chwycę w złym miejscu, no i przede wszystkim aby mi się podobała. Łączne koszty z zakupem wyposażenia i robieniem skrzydeł to jakieś 600zł. Krzysztof- z Kubą holujemy się już 2 lata. Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują i latają w termice (nie licząc Arka Morawskiego ale to inna kategoria )Nawet nie idzie namówić ludzi do zrobienia zaczepu w byle Easy Gliderze aby poczuli co to jest za latanie Ale może któregoś dnia...
Tomek_W Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Gratuluję ukończenia budowy i udanego oblotu. Cieszy mnie to tym bardziej, że kadłub Twojego Juniora przeleżał u mnie pięć lat więc miło, że tak pięknie go spożytkowałeś Pozdrawiam.
Mustaf90 Opublikowano 28 Maja 2011 Opublikowano 28 Maja 2011 Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują A mojego minusa jak holowałeś to już nie pamiętasz??:PP BTW Junior wyszedł Ci super aż się nie mogę doczekać aż go zobaczę na żywo;)
Wojtass_nt Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Opublikowano 28 Maja 2011 Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują A mojego minusa jak holowałeś to już nie pamiętasz??:PP BTW Junior wyszedł Ci super aż się nie mogę doczekać aż go zobaczę na żywo;) Tutaj bardziej pasuje słowackie określenie- aero vlek bo to było wleczenie a nie holowanie :rotfl: edit: Chociaż masz rację. Udało się go przecież kilka razy w końcu wyholować
Rekomendowane odpowiedzi