Wojtass_nt Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 "Lubię To" Gratuluję oblotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Brawo Wojtku, moje gratulacje z udanego oblotu. Aż serce się raduje że miłośników szybowców i holowania jest co raz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Wojtku! Idealny filmik , idealny lot! Moje gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Cieszę się, że się podoba. Ten szybowiec ma dla mnie szczególne znaczenie. Od momentu zakupienia surowego kadłuba do oblotu minęło 7 miesięcy. To dużo zważywszy na to, że do tej pory moje ARF'y oblatywałem w max 2 dni od momentu przyjścia paczki :mrgreen: Od dawna marzyła mi się makietka tych rozmiarów, coś co nie złamie się na pół gdy chwycę w złym miejscu, no i przede wszystkim aby mi się podobała. Łączne koszty z zakupem wyposażenia i robieniem skrzydeł to jakieś 600zł. Krzysztof- z Kubą holujemy się już 2 lata. Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują i latają w termice (nie licząc Arka Morawskiego ale to inna kategoria )Nawet nie idzie namówić ludzi do zrobienia zaczepu w byle Easy Gliderze aby poczuli co to jest za latanie Ale może któregoś dnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Gratuluję ukończenia budowy i udanego oblotu. Cieszy mnie to tym bardziej, że kadłub Twojego Juniora przeleżał u mnie pięć lat więc miło, że tak pięknie go spożytkowałeś Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustaf90 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują A mojego minusa jak holowałeś to już nie pamiętasz??:PP BTW Junior wyszedł Ci super aż się nie mogę doczekać aż go zobaczę na żywo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Od tego czasu jesteśmy ciągle jedyni, którzy się holują A mojego minusa jak holowałeś to już nie pamiętasz??:PP BTW Junior wyszedł Ci super aż się nie mogę doczekać aż go zobaczę na żywo;) Tutaj bardziej pasuje słowackie określenie- aero vlek bo to było wleczenie a nie holowanie :rotfl: edit: Chociaż masz rację. Udało się go przecież kilka razy w końcu wyholować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi