instruktor Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Byłem ciekaw co oni tam mają i okazało się że maj takie coś :wink: "Rozruszniki silnika do modeli elektrycznych" chyba sobie zakupię :wink: :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Idą z duchem czasu i postępu :rotfl: A ja nadal mam ich hit z przed paru lat mini serwa Conrad, które spisują siebardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 He,he :lol2: trochę się usmiałem,a nie pamiętasz jak się uruchamiało rowerowe dynamo z transformatora dzwonkowego :devil: ,trzeba było trochę ręką pokręcić,a teraz mamy rozrusznik :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Byłem ciekaw co oni tam mają i okazało się że maj takie coś :wink: "Rozruszniki silnika do modeli elektrycznych" chyba sobie zakupię :wink: :wink: :wink: Faktycznie, mam już dość uruchamiania silnika elektrycznego poprzez kręcenie śmigłem. A tak to będzie mi elegancko startował z takim rozrusznikiem :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi