leszek_c Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Film dedykowany dla tych co jeszcze nie lecieli samolotem:) Mój autorski film. Próbowałem wrzucić w Full HD, ale błędy mi wyskakiwały po zakończeniu upload-u. Oryginalny film zajmował prawie 1,5 GB, ten tylko ponad 400 megsów. [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 fajnie widać jak pracuje wszystko na skrzydle latałem wiele razy ale nigdy nie zwróciłem uwagi na pracę lotek, klap... rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dokładnie w takim samym miejscu siedziałem jak 8 lat temu leciałem na Florydę Też wówczas naoglądałem się jak pracuje skrzydło w Jumbo Jecie. P.S: Od razu widać kiedy wlatuje się nad Polskę- po paskudnej pogodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Squa Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ja mam te przyjemność lecieć już w sobotę do Oslo i to o ile się nie myle Airbusem A320 i przy okazji zwrócę uwagę na pracę mechanizmów w skrzydle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dokładnie w takim samym miejscu siedziałem jak 8 lat temu leciałem na Florydę Też wówczas naoglądałem się jak pracuje skrzydło w Jumbo Jecie. P.S: Od razu widać kiedy wlatuje się nad Polskę- po paskudnej pogodzie. A ja praktycznie zawsze w tym miejscu siedzę lub w ostatnim rzędzie na ogonie. Nie wiem, jakoś to bliżej do wyjścia w razie "W":) Właśnie w Polsce była najlepsza pogoda, bo ciepło. Fakt, że przy skręcaniu widać deszczowe chmury, ale to akurat w Łodzi w ten dzień nie dotarło. Było to 20 maja. Teraz znów będę leciał w ten piątek, znowu będę nagrywał, może burze będą to się nagra. Choć szczerze to nie chcę by były:) Jak się wraca do Anglii to zazwyczaj niebo jest zachmurzone, jak prawie każdego dnia:( P.S. Czy ktoś jest z Łodzi, bo szukam sklepu modelarskiego? Czy oprócz na ul. J. Dąbrowskiego jest jeszcze jakiś? Najlepiej w centrum. Potrzebuję kupić pręta węglowego, znaczy się płaskownik węglowy ( 0,5x10x1000). Potrzebuję do Radiana by wzmocnić go przed isntalacją Go Pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zdecydowanie wolę siedzieć tuż przed skrzydłem. Raz leciałem z tyłu i powiedziałem nigdy więcej. Silniki zdecydowanie głośniej słychać niż z przodu. Polska to piękny kraj ! Szkoda, że nam się tak ciężko żyje. Co do pogody to potwierdzam autora. Prawie zawsze jak lądowałem w U.K. to lało. Z krajów europejskich Wyspy maja chyba największą ilość opadów rocznie, a obecnie gdzie mieszkam w Lancashire to już masakra. Kraina deszczowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 no bardzo ciekawy filmik . A ja bym poprosił o nazwę piosenek które zostały wykorzystane do podkładu muzycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 no bardzo ciekawy filmik . A ja bym poprosił o nazwę piosenek które zostały wykorzystane do podkładu muzycznego Nazwy piosenek sa podane na samym koncu filmu, kiedy to napisy lecą Tutaj jeszcze filmik ze startu z Łodzi. Tym razem w Full HD. [vimeo]http://www.vimeo.com/24840789[/vimeo] Miałbym jeszcze film z lądowania na Stansted, ale niestety nie włączyłem przycisku nagrywania a kamerę trzymałem w reku przez 15 minut:) Do zdania kolegi Kijuik. Polska jest bardzo pięknym krajem, tesknię cały czas. Gdybym tylko miał takie zarobki by żyć na poziomie takim jak tutaj i nie liczyć czy mi starczy do pierwszego. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A ktos leciał z GPS-em ? To jest dopiero frajda, jak ponad 300km/h na pasie startowym jdzie , i na ok 1000m do 650km/h podciaga. TomTom nie nadązał odswierzac dróg, ale pas startowy był Co do reszty Polska jest bardzo pięknym krajem, tesknię cały czas. Gdybym tylko miał takie zarobki by żyć na poziomie takim jak tutaj i nie liczyć czy mi starczy do pierwszego. Pozdrawiam to zgadzam się w 100%. Miałem to samo az w koncu firma wysłala mnie na kontrakt do PL płacąc za mieszkanie, jedzenie, paliwo. Zarobki mam jak w UK a pracuje w PL, no tylko ze 300km od rodzinnego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 A ktos leciał z GPS-em ? To jest dopiero frajda, jak ponad 300km/h na pasie startowym jdzie , i na ok 1000m do 650km/h podciaga. TomTom nie nadązał odswierzac dróg, ale pas startowy był Ja kiedyś leciałem z nav, TomTom Go 700, ale w ogóle nie chciał złapać sygnału z satelity, mimo trzymając urządzenie przy samym oknie. Chciałbym to zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Tutaj macie strone z samolotami na żywo http://www.flightradar24.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi