KrzysiekB. Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 W końcu mogę zawitać do tego działu [vimeo] [/vimeo] Cały sprzęt FPV sklejony jak najtaniej się dało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin.2k11 Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Więc tak 8) ...muzyka fajna, niebo na filmie super, ale film ogólnie BUUUUUUUUUUUU :lol2: powodzenia w następnych lotach PS. Kolbuszową znam dobrze bo mam babcię w Domatkowie/k Kolbuszowej :jupi: Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekB. Posted June 10, 2011 Author Share Posted June 10, 2011 ale film ogólnie BUUUUUUUUUUUU co to ma znaczyć ? Nie mam jak podpiąć "kablowo" tego monitorka, żeby zgrać obraz z kamery. Próbowałem wmontować jakoś w tą osłonkę moją kamerkę w breloku, ale efekt był jeszcze gorszy. Ta ostatnia scena (z przechylonym obrazem) jest efektem błędu operatora:D. Generalnie tutaj aparat miał nie nagrywać, a nagrywał . Co za maszyna A do Kolbuszowej zapraszam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts