ppompka Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak wiadomo, a przynajmniej wiedza ci, którzy latają z kamerką, pierwsze nagranie z lotu jest czymś wyjątkowym. Także i ja chciałbym pokazać co udało mi się nagrać. Filmik okroiłem tak na szybko, wyciąłem te fragmenty, gdzie wchodziłem na wysokość, bo i tak widać tylko niebo. Co sadzicie o mojej "produkcji"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Niezły czym nagrywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Kamerka brelok od użytkownika JacekO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ładny film jak wszystkie z lotu ptaka . Ja polecam ze swojej strony nakleić na obiektyw kamerki soczewkę "rybie oko" ktora znacznie zwiększy szerokość pola widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundak Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Szumy mogłeś wywalić ale po za tym milo sie ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 mundak, to może podpowiesz jak? Najlepiej w VirtualDub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek9932 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Czyżby gdzieś w pobliżu wylotu na Białystok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Zgadza się, to zaraz za rondem z którego można skręcić na Warszawę i Białystok, a o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarboszek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ładny film jak wszystkie z lotu ptaka . Ja polecam ze swojej strony nakleić na obiektyw kamerki soczewkę "rybie oko" ktora znacznie zwiększy szerokość pola widzenia. A czy widział ktoś w PL taki obiektyw bo właśnie czegoś takiego szukam do breloka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.