Matkas Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Cześć, od niedawna mam laptopa HP z Windowsem 7. Jest tutaj jakieś bezsensowne rozdzielanie dźwieku na słuchawki i głośniki które są w laptopie, którego nie idzie wyłączyć. Wczoraj grałem z kolegą, i rozmawialiśmy na Skype. Okazało się, że Skype dawał mi dźwięk na słuchawki, a dźwięk z gry leciał z głośników w laptopie. Panowie jak to połączyć, aby wszystko leciało ze słuchawek? Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Masz coś "walnięte". Włożenie wtyku słuchawkowego powinno automatycznie odłączyć głośniki. Chyba że... pomyliłeś gniazda. :wink: Spróbuj jeszcze ręcznie wyłączyć głośniki - klawisz funkcyjny Fn i ikonka głośnika na klawiaturze - prawdopodobnie gdzieś na przyciskach F1 - F12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Mam to samo i na laptopie acer'a i na kompie( windows7 i Vista) i jest to wina słuchawek wcześniej miałem inne i cały dźwięk szedł na słuchawki. To chyba ma pomagać w tym abyś dobrze słyszał kolegę a nie gre. Mi to odpowiada bo gre i tak słyszę i tak a już nie muszę krzyczeć do mikrofonu żeby ktoś mnie słyszał i odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć, dzięki za odpowiedzi. Problem rozwiązałem w samym Skype. Jako główne wyjście dałem laptopa, i wtedy, mogłem słyszeć na słuchawkach gre i kolegę. Troche nie logiczne, ale grunt, że działa Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi