slimas Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam chciałem się pochwalić moim pierwszym lotem samolotem rc. Model to piper z epp. A teraz film http://www.youtube.com/watch?v=j3wiTLH63aE PS.pierwszy raz daje film na forum więc nie wiem czy dobrze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Model lata - to podstawa . Ale na filmie wyraźnie widać (szczególnie na początku), że sam skręca Ci w prawo. Albo masz krzywo wklejony ster kierunku, albo wykłon silnika jest źle ustawiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Wiem zauważyłem to po oblocie ster kierunku wklejony dobrze sprawdzałem parę razy wykłon tez jest delikatnie w prawo jeszcze muszę sprawdzić czy skrzydła są wyważone bo może przez to.ale ogólnie podobało mi się zaczęcie latania i na pewno się nie poddam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Bardzo ładnie i pamiętaj - trening czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi