motyl Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Jak w temacie Wcześniej nie zdradzałem, ale od maja mam nową aparature JCB. 4 kanały proporcjonalne w 2 drążkach, 1 kanał proporcjonalny na dźwigni i 2 kanały posuwisto zwrotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 4 kanały proporcjonalne w 2 drążkach Chyba drągach Ciekawe co na to powiedzą krety 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 fajna, taka.............poręczna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 widze ze mocne serwa miales w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de_szaa Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Dasz sie kajtnac ? zawsze chcialem pojezdzic i pokopac koparka to takie niespelnione marzenie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Tylko nie zdziwcie się jak zobaczycie Motyla zapierdzielającego ( jak w reklamie kosiarki z OBI ) do roboty i na dodatek przerzuca samochody przez plecy aby uniknąć korków w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Mój tata takie (no może trochę większe) naprawia. No i nie tylko takie. Są bobcat'y i ciężarówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 szkoda że tylko łyżką można sterować, a nie samolotami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nic nie stoi na przeszkodzie aby Marcin na ramienu tego pojazdu umieścił sobie jakiś modelik... Wtedy praca będzie połączona z lataniem na "symulatorze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Na miejscu Marcina przerobiłbym te maszynkę na zdalnie sterowaną... Ale by była zabawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Na miejscu Marcina przerobiłbym te maszynkę na zdalnie sterowaną...Ale by była zabawa... Wiesz to jest akurat nie opłącalne. ale oglenie teraz panuje taka tendencja że maszyny typu: dźwig wieżowy czy pompa do betonu są sterowana radiowo z miejsca pracy Fajna zabawa miałem okazjesię tym pobawić Niedługo wkleje jeszcze kilka fotek moich zabawek z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 widze ze mocne serwa miales w zestawie To nie serwa Hydromotory do posuwu A siłowniki hydrauliczne jak w Orginałach, czyli taka półmakieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Motyl czy możesz wejść w Różne>RC przegląd modelarski>4 post od góry i jak go przeczytasz wyraźić swoje zdanie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Jak pisałem kilka fotek nowych aparaturek dziś bawięłm się taką Niestety nie mogłem sam sobei zdjęcia zrobić "za sterami " A tu dwa dni pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ty wandalu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Ty wandalu !!! Ja z tego skłądałem nie rozbierałem !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Patrzac na kolejnosc zdjec to wygladalo odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Patrzac na kolejnosc zdjec to wygladalo odwrotnie Co ty 4 zmontowane a jedno dopiero załadowane n adłużyce nie posądzaj mnie o sabotaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Z tej kolejności fotek, podobnie jak Tomek , pomyślałem , że robisz demolkę! Popraw się Marcin :evil: A swoją drogą fajne puzle, prawie jak jakis tartaczek . A ta druga "aparaturka" do dzwigania tych "puzli" to też Twoja nowość? Jeśli tak, to tylko pogratulować rozwoju firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 nowość żadn w firmi ejest od 13 lat a ja się nią bawi eod 4 troszke już nadźwigała i 2 razy mi stracha napędziła ostrego, raz z niej wypadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.