Skocz do zawartości

Mam nową aparaturke :)

motyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie :) Wcześniej nie zdradzałem, ale od maja mam nową aparature JCB. 4 kanały proporcjonalne w 2 drążkach, 1 kanał proporcjonalny na dźwigni i 2 kanały posuwisto zwrotne :P

DSC00044.jpg

DSC00045.jpg

Opublikowano

Tylko nie zdziwcie się jak zobaczycie Motyla zapierdzielającego ( jak w reklamie kosiarki z OBI ) do roboty i na dodatek przerzuca samochody przez plecy aby uniknąć korków w mieście :lol::lol::lol:

Opublikowano

Nic nie stoi na przeszkodzie aby Marcin na ramienu tego pojazdu umieścił sobie jakiś modelik... Wtedy praca będzie połączona z lataniem na "symulatorze" :P

Opublikowano
Na miejscu Marcina przerobiłbym te maszynkę na zdalnie sterowaną...

Ale by była zabawa...

Wiesz to jest akurat nie opłącalne. ale oglenie teraz panuje taka tendencja że maszyny typu: dźwig wieżowy czy pompa do betonu są sterowana radiowo z miejsca pracy :) Fajna zabawa miałem okazjesię tym pobawić :)

Niedługo wkleje jeszcze kilka fotek moich zabawek z pracy :)

Opublikowano
widze ze mocne serwa miales w zestawie :D:D

To nie serwa :) Hydromotory do posuwu :) A siłowniki hydrauliczne jak w Orginałach, czyli taka półmakieta :)

Opublikowano

Motyl czy możesz wejść w Różne>RC przegląd modelarski>4 post od góry i jak go przeczytasz wyraźić swoje zdanie na ten temat ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak pisałem kilka fotek nowych aparaturek :)

dziś bawięłm się taką

DSC00207.jpg

DSC00208.jpg

Niestety nie mogłem sam sobei zdjęcia zrobić "za sterami "

A tu dwa dni pracy :)

DSC00209.jpg

Opublikowano
Patrzac na kolejnosc zdjec to wygladalo odwrotnie :)

Co ty :) 4 zmontowane a jedno dopiero załadowane n adłużyce :) nie posądzaj mnie o sabotaz :)

Opublikowano

Z tej kolejności fotek, podobnie jak Tomek , pomyślałem , że robisz demolkę! :D Popraw się Marcin :evil: A swoją drogą fajne puzle, prawie jak jakis tartaczek :D . A ta druga "aparaturka" do dzwigania tych "puzli" to też Twoja nowość? Jeśli tak, to tylko pogratulować rozwoju firmy :D

Opublikowano

nowość żadn :( w firmi ejest od 13 lat :) a ja się nią bawi eod 4 :) troszke już nadźwigała i 2 razy mi stracha napędziła ostrego, raz z niej wypadłem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.