kefir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No i byłem i polatałem dla dzieci Było super widzieć tą radość dzieci [vimeo]http://vimeo.com/24989830[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 [vimeo] [/vimeo] Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Fajne filmy, no i w szczytnym celu. Dzieci, są debeściarskie choć osobiscie lubie takie dzieciaczki jak na ostatniej fotce - siedzi przed Toba :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ja też takie lubie i dlatego ona jest moja a i dziecko mam też chore więc takie imprezy to dla mnie bardzo ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Super !!! nic dodac nic ująć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Tutaj zrobiłem zdjęcie szefowej trochę fajniejsze jadąc do Warszawy Ale jestem amatorem fotografii więc może nie jest jakieś profesjonalne By kefir1972 at 2011-06-13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zdjęcie całkiem poprawne, jedynie górę bym przyciął aby zniknęły słupy pozytywna cecha jak na amatora: kadr niecentralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 He,Marcin,jak zwykle robi dobre zdjęcia :devil: ,czy to z góry czy przy ziemi :jupi: .Jako,że temat o dzieciach,stałem się posiadaczem duetu :jupi: jako dziadek :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi