leszek_c Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 W końcu zamontowałem Go Pro na grzbiecie Radiana. [vimeo] [/vimeo] Tak poza kulisami. Myśl by zamontować kamerkę na Radianie przyszła mi ponad miecha temu. Znalazłem instrukcję w necie, co i jak i było tam powiedziane, że jak się wytnie kawałek powierzchni kadłubu wkleić płaskownik weglowy by trzymać konstrukcję w kupie. Instrukcja była oparta o pierwszą wersję Radiana. W nowym co się okazało płaskownik wydaje się być zbyteczny, ponieważ plastik "łączący" skrzydła doskonale wszystko zespala. Gdybym to wiedział już dawno bym latał z kamerką, a płaskownik dopiero co przywiozłem sobie wczoraj z Polski. Pozdrawiam sprzedawcę ze sklepu modelarskiego w Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Czemu on tak słabo na silniku wchodzi na wysokość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Bo z kamerką to ciężko, z resztą wiało ze strony Walii. Bez kamery szybko się nim wspinam, a z kamerą jeszcze go do końca nie wyczułem. To był pierwszy lot z kamerą na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Jaką kamerę używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek_c Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Go Pro Hero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi