pmaverick Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam wszystkich. Jestem z Piaseczna.Na codzien latam,buduje,studiuje i generalnie ciesze sie zyciem milo mi do was dolaczyc. Obecnie latam na Opticu 6 a modele to rozne;) od makiety pirata 1,5 m do su-31 1,7 metra (jeszcze nie oblatany). Przymierzam sie do zmiany radia na 7 kanalowe ale niestety poki co nie stac mnie na wymarzone mc-24 wiec kombinuje z czyms tanszym Jakby co to chetnie pomodeluje gdzies w warszawie w kazdy weekend.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witamy na naszym forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.