sebamor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam, na dniach powinien być u mnie Messerschmitt 109 ESA od P.Marka. Będę go malował tak: I mam pytanie, mianowicie jak nazywa się ten kolor, którym niemcy malowali spody Messerków. Chodzi mi o ten szary wchodzący w niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość awiatik sosno Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 RLM 76. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ale RLM 76 to tylko kolor bazowy; na to przychodzą widoczne plamy na kadłubie i i kolejne dwa kolory pow górnej skrzydeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Ale to będzie ESA, nie makieta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi