Rafal B. Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Mistrzostwa zostały przesunięte o 2 tygodnie i odbęda się 15-16.09.2007.Serdecznie zapraszam do uczestnictwa oraz do kibicowania. Szczegóły i rejestracja znajdują się pod tym adresem: http://f3k.gka.pl/viewpage.php?page_id=15 PS Dla tych co unikają wszelkich form zorganizowanych (sam do takich kiedyś należałem) a latają (lub tylko sympatyzują) modelami DLG: Prawdziwa zabawa w lataniu szybowcami DLG jest dopiero na zawodach Każdy może spróbować... Nieoficjalnie w imieniu organizatorów zapraszam :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Góra Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Bardzo być moze że sie wybiorę na te zawody (hoho) 8) Potrzebuje "tylko" licencje no i jakoś skombinować dojazd z kwaterką :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krall Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Nieoficjalnie w imieniu organizatorów zapraszam :-D hehe, to jak ja napiszę będzie oficjalnie? Jeszcze raz zapraszam wszystkich. Góra: Licencja niestety być musi - to oficjalne zawody, Mistrzostwa Polski ... takie są zasady... Co do kwatery - nic się nie martw. Transport - jest Was kilku z Twoich okolic - myślę, że uda Ci się "podłączyć". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 hehe, to jak ja napiszę będzie oficjalnie? Jeszcze raz zapraszam wszystkich. No teraz to już oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.