andrewsky Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam! Podczas krótkiego wyjazdu przeważały silne wiatry, więc okazji do polatania mało. Pozdrawiam
Adam_Max Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Te lądowania to chyba nieźle zabolały, mi byłoby szkoda swojego EG tak dobrowolnie katować.
andrewsky Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Te lądowania to chyba nieźle zabolały, mi byłoby szkoda swojego EG tak dobrowolnie katować. Te drugie tak- spadł na ogon -musiałem go sklejać.Na szczęście serwa z metalowymi trybami wytrzymały. Na parkingu za pierwszym razem oryginalny kołpak w drugiej sekundzie lotu odleciał sam.Tym razem bez strat. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=LeeX_M9x2pw
Malker Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Było blisko Camper'a Wydaje się, jak by skrzydłem zahaczył jednak
Maciej Ritmann Opublikowano 21 Czerwca 2011 Opublikowano 21 Czerwca 2011 ja się zastanawiam co by było dybyś trafił nie w skałkę, a w gościa obok campera... ile razy było na forum, że latanie w bliskiej obecności ludzi i samochodów to ... to.?
andrewsky Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja się zastanawiam co by było dybyś trafił nie w skałkę, a w gościa obok campera... ile razy było na forum, że latanie w bliskiej obecności ludzi i samochodów to ... to.? Całe życie jest niebezpieczne- nie popadajmy w przesadę, to dość duży masyw górski gdzie ludzi mniej niż na Giewoncie.Największe zagęszczenie na parkingu , który o tej porze był już prawie pusty.To była awaria ( ten kołpak oryginalny trzeba mocno przykręcać, potem przy zdejmowaniu ciężko schodzi -zakleszcza się) więc starałem się wylądować na wolnym kawałku w jednym "kawałku".Pewnie jakbym zataszczył easy glidera nad urwisko to przegonili by mnie basejumperzy ??;-) http://vimeo.com/25309048 Było blisko Camper'a Wydaje się, jak by skrzydłem zahaczył jednak Zahaczył o skałę lewym skrzydłem. Pozdrawiam
pawel4090 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Wiadomo, bezpieczeństwo na pierwszym kroku... Widoki przepiękne, z przyjemnością zobaczę jeszcze inne filmiki z lotów nad klifami.
Rekomendowane odpowiedzi