Tomek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Czy ktoś się jutro wybiera polatać na Lubartowskim lotnisku RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek_ Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Witam Pewnie ja bo właśnie przestało padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 No i sobie polataliśmy . Cały dzień tłukłem latanie beczką po prostej ,aż się nauczyłem i powali zaczyna mi wychodzić kręcenie beczek po okręgu pionowym i poziomym (Z tym ,że z tym okręgiem pionowym to raczej jakieś jajo lub ósemka niż koło ) Oraz męczyłem zawisy , jednak bez większych rezultatów ,max 30 sekund zawis. Ale wylatałem sie tak do bólu ,że poszedłem spać o 22,00 co mi się prawie nie zdarza Przy okazji zobaczyłem lot popisowy spalinowego helika w wykonaniu Zbyszka. Adrenalina 1000% :shock: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.