Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie na HK w opinii podany jest taki setup:

SETUP:

LiFe: YT26650FP 3S 2700mAh 20C

ESC: Emax 60A

TESTS:

Propeller: APC 10x5E

Amps: 28A

Watts: 220W

RPM: 9100

Propeller: APC 11x5,5E

Amps: 37A

Watts: 280W

RPM: 8500

Propeller: APC 12x6E

Amps: 44A

Watts: 330W

RPM: 7500

Opublikowano

No właśnie.Mierzyliśmy taki silnik ale o mniejszym kv.Dał ledwo 1460 g ciągu i przekraczał prądy z takim śmigłem.93 zł + przesyłka poszła w błoto.

Ciekaw jestem kto pisze dla nich takie brednie

The motor is very powerful.

Using a TURNIGY Sentry 60amp ESC with ZIPPY-H 5000mAh 3S1P 20-30C I got the following measurements:

Prop 12 x 6 APC

73,48 Amp peak

787,7 Watt Peak for 10 seconds

Prop 11 x 7 APC 69,4 Amp 746,7 Watt for 10 sec.

Using a TURNIGY Sentry 60amp ESC with ZIPPY-H 3300mAh 3S1P 20-30C I got the following measurements:

Prop 11 x 7 APC 62,2 Amp 638,2 Watt for 10 sec

Opublikowano

Mamy w tej chwili ok 80 rodzajów ,nie wszystkie silniki mamy na stronie.Trzeba tylko do nas napisać maila lub zadzwonić.

Wyłamujesz otwarte drzwi

Panie Wojtku kilka razy do Pana pisałem w sprawie owego silnika i pomocy w wyborze nie odpisał Pan :wink: szczerze mówiąc nie wiedziałem też że prowadzi Pan sklep RCMATSU z którego zamawiałem Cessne :) Wstawiam więc "wyłamane drzwi" :twisted:

93 zł + przesyłka poszła w błoto.

Pieniążki nie poszły w błoto bo przesyłkę anulowałem ze względu na brak silnika w magazynie :wink:

Do usłyszenia wkrótce :faja:

Opublikowano

No właśnie.Mierzyliśmy taki silnik ale o mniejszym kv.Dał ledwo 1460 g ciągu i przekraczał prądy z takim śmigłem.93 zł + przesyłka poszła w błoto.

Ciekaw jestem kto pisze dla nich takie brednie

The motor is very powerful.

Using a TURNIGY Sentry 60amp ESC with ZIPPY-H 5000mAh 3S1P 20-30C I got the following measurements:

Prop 12 x 6 APC

73,48 Amp peak

787,7 Watt Peak for 10 seconds

Prop 11 x 7 APC 69,4 Amp 746,7 Watt for 10 sec.

Using a TURNIGY Sentry 60amp ESC with ZIPPY-H 3300mAh 3S1P 20-30C I got the following measurements:

Prop 11 x 7 APC 62,2 Amp 638,2 Watt for 10 sec

Jak zobaczę w jakimś sklepie opis:

"Ten produkt jest pośledniej klasy, nie trzyma parametrów podanych przez producenta jakie przytaczamy i szybko się psuje, ale jest tani"

To się upiję dwójniaczkiem staropolskim (a miewam po nim mega kaca) i będę biegał po ogródku nagi i wesoły, drąc się w niebogłosy "Alleluja", póki mnie MO nie zwinie na odwach... :P

Opublikowano

szczerze mówiąc nie wiedziałem też że prowadzi Pan sklep RCMATSU

Nie prowadzę ,pracuję.Maila od ciebie miałem tylko jednego lub dwa,ale odpowiadałem przez forum,wydawało mi się że kupiłeś model w ABC

A tak na marginesie zdarłem ostatnio naklejkę z regulatora HK 50A i pod spodem pięknie wygrawerowana nazwa firmy FMS i napis 45 A.Regler siedzi w modelu Alpha Jet który bierze 49A.Drugi przykład to Super BEC 5A ,tyle że w specyfikacji dołączanej do niego oraz na płytce opis 3A.

A potem się dziwicie że sprzęt pada,bo ma prawo.Ale za to było tanio.

Opublikowano

Cessna poczeka jeszcze trochę na bebechy do niego :wink: Puki co czeka mnie trenowanie na Esiakach :mrgreen: Pozdrawiam 8)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.