rapier Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam Kolegów Mam pytanie. Potrzebuje 4 arkusze tego materiału w kolorze Dark Green i 4 w kolorze Kremowym Wszedzie w sklepach znalazlem ale kolory dosc "kolorowe" natomiast ja potrzebuje tych kolorow do pokrycia modeli z okresu IWW a ze kolory te too dokladnie kolory malowan samolotow z tego okresu to unikne malowania i dokladaniu ciezaru. Tak wiec pytanie. Gdzie kupie tali Lite Span. Moze byc poza granicami byle by sie dalo zaplacic przez PayPal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Fajnie ale w tym sklepie oznaczonym logo PayPal niestety nie widze opcji przy realizacji zamowienia. Tylko karty Chyba ze ktos mi wytlumaczy jak to ugryźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 http://www.sussex-model-centre.co.uk/shopdisplayproducts.asp?Search=Yes&sppp=12 Bardzo szybko wysyłają - przesyłkę miałem nawet po 5 dniach od zamówienia w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 a gdzie tam masz Lite Span????? Po drugie nie widze tam opcji placenia przez PayPAl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ojejku, wpisujesz z lewej litespan i ukazuje się cała gamma kolorów. W kolejnej odp. juz nie sugerujesz stanowczego zakupu przez PayPal dlatego podałem. Po zalogowaniu to już łatwizna. Jeśli interesowałby cię ten sklep to w najgorszym wypadku mogę za ciebie dokonać kupna po przelaniu kasy na moje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi