kefir Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 W Rzymie zrobiłem mało filmów bo Policja mnie złapała (zakaz filmowania z powietrza [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 I na szybkiego o 7 rano w Pineto(bo komary gryzły) [vimeo]http://vimeo.com/25807027[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz.pl Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 bo Policja mnie złapała Dostałeś mandat? Czy dało się dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Całe szczęście że byłem z kolegą Carlo i po 1godzinie dyskusji pojechaliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mistrzu Kefir... moja luba prosi, żebyś podał tytuł kawałka, który podłożyłeś do drugiego filmu... Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 LUCENZO ft.Don Omar - Danza Kuduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Serdeczne dzięki w imieniu Moniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Genialne widoki, świetna muzyka. Naprawdę wygląda to rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tutaj trochę inna wersja [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Hm, ktoś tu uprawia kryptoreklamę turystyki śródziemnomorskiej. Ale to przyjemne, :rotfl: więc już szukam jak tu ruszyć do Italii. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A który byl Twój parasol, na tej plaży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 :shock: Zaa****sty film A jakby tak polecieć nad plażę nudystek? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi