Kristoff Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Czy robienie klap do takiego modelu to dobry pomysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo20670 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Robienie klap nie ma sensu.Wydasz tylko pieniądze na serwa,a i tak będzie lądował jak na wysokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piant Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Jak masz mało miejsca lub model jest ciężki i za szybko lata to zrób klapolotki a jak nasz nadmiar serv i kanałów w apce to zrób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_12 Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 witam ponownie , Troche opuscilem dodawanie wpisow na temat RWD-5 model sie buduje postepy sa za tydzien dodam nowe zdjecia, a teraz mam pytanie dostalem radio od heli blade sr i nie wiem czy bedzie pasowac do mojego rwd-5 ?? Moze ktos sie orientuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 mam pytanie dostalem radio od heli blade sr i nie wiem czy bedzie pasowac do mojego rwd-5 ?? Moze ktos sie orientuje Pozdrawiam Z tego co piszą na Helipad.pl, powinna współpracować z modelami samolotów >> EFLITE nadajnik Spektrum 4 kanałowy 2.4GHz DSM2 << Jeśli oczywiście to taka aparatura, bo nic nie Napisałeś na jej temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piant Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Czym przyklejać listewki do depromu i czym razem je z kleić?? Po prostu UhuPor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo20670 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja używam kleju uniwersalnego z firmy Dragon tylko długo schnie lub UhuPor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piant Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 On jest chyba do klejenia pianek, to zklei listewki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artu Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja bym użył do klejenia listewek i listewek do depronu kleju SOUDAL D4/B4 Do samego depronu również się nadaje, ale bardziej elastyczny będzie Uhu-Por Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi