darkarll Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Speaker--ON Volume --MAX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dostałem link od pewnej osoby na gg i jakoś nie bawił mnie ten model do póki nie włączyłem głośników Dźwięk przy lądowaniu i przegazowka w 1:47... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 :shock: Szok! Dźwięk niesamowity. Przelot niczym prawdziwy Mustang. Genialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fischer8 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Dźwięk jest z tego 3 cylindrowego rzędowego silnika IL200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Tylko te 4000 Ojro za sam motorek :twisted: :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Coś niesamowitego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Coś pięknego, niesamowitego, fantastycznego i drogiego !!! Szczyt marzeń niektórych modelarzy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 oj tam, oj tam, mój szczyt marzeń wygląda tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Równie piękny model lecz według mnie P-51 jest zdecydowanie piękniejszy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mnie sie rozchodzilo o dzwiek silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Generalnie wole turbiny, ale dźwięk pędzącego mustanga przyprawia o dreszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebeb Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Oj przyprawia, przyprawia !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi