tomasxxx Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam mam taki problem,kolega rozwalił przy krecie wręgę silnikową może ktoś posiada ten model i mógłby odrysować tę wręgę i podesłać skan będę bardzo zobowiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nazwa temetu jest do :ass: .... a nie da się tego poskładać i zalaminować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Oraz zmień zdjęcie profilowe, widzę że moderatorzy się obijają ,bo już widzę ponad tydzień ten Twój awatar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 , widzę że moderatorzy się obijają ,bo już widzę ponad tydzień ten Twój awatar Skoro nie wszyscy modzi posiadają wypisane dane, które wymaganją od innych to chyba i taki "avatar" jest dopuszczalny :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gdyby się dało coś z niej poskładać zapewniam ze nie zakładał bym tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Czy to jest ta wręga która była razem z boczną ścianką i śmigłem w 1nr gazety ? Jeśli tak to mam ją i mogę przesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Powiem tak wiem tylko po szczątkach ze miała okrągły otwór na na przeprowadzenie przewodow i 4 otworki do mocowania łoża silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy5 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Jest to dokładnie ta wręga. Proszę o adres na PW to wyślę, oczywiście fizycznie, poleconym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi