Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam! Wszystkim od których dostałem życzenia urodzinowe BARDZO DZIĘKUJĘ !!!! :mrgreen: To było bardzo miłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam. Podłączę się pod ten wątek, aby nie tworzyć nowego. Dziękuję serdecznie Wszystkim, od których otrzymałem dziś życzenia urodzinowe . Rzeczywiście Krzysiek miał rację - to bardzo przemiłe uczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GL Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Witam! Serdecznie dziękuję Wszystkim kolegom, od których otrzymałem życzenia urodzinowe. Bardzo dużo ich dostałem :shock: Jestem bardzo mile zaskoczony Pozdrawiam Grzegorz PS Teraz wiem, dlaczego na tym forum nie ma kobiet - wiek i upływ czasu za bardzo widać :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 witam wszystkich modelarzy dzisiaj miałem urodziny i niespodziewałem się wogule żadnych życzeń bardzo miło było dostac życzenia od modelarzy bardzo wam dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 To i ja się dołączę. BARDZO WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE. To, że zatkało mi skrzynkę to nic jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Witam Również chcę podziekować za życzenia urodzinowe. Jesteście super. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Wszystkim za życzenia serdecznie chcę podziękować . Było mi bardzo miło dostać tyle wiadomości . Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrKR Opublikowano 17 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2008 Witam. Serdeczne podziękowania, dla wszystkich, za otrzymane życzenia urodzinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.