Krzysiek Hanuszkiewicz Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Witam! Wszystkim od których dostałem życzenia urodzinowe BARDZO DZIĘKUJĘ !!!! :mrgreen: To było bardzo miłe Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmax Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Witam. Podłączę się pod ten wątek, aby nie tworzyć nowego. Dziękuję serdecznie Wszystkim, od których otrzymałem dziś życzenia urodzinowe . Rzeczywiście Krzysiek miał rację - to bardzo przemiłe uczucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GL Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Witam! Serdecznie dziękuję Wszystkim kolegom, od których otrzymałem życzenia urodzinowe. Bardzo dużo ich dostałem :shock: Jestem bardzo mile zaskoczony Pozdrawiam Grzegorz PS Teraz wiem, dlaczego na tym forum nie ma kobiet - wiek i upływ czasu za bardzo widać :lol2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
baczek Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 witam wszystkich modelarzy dzisiaj miałem urodziny i niespodziewałem się wogule żadnych życzeń bardzo miło było dostac życzenia od modelarzy bardzo wam dziękuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 To i ja się dołączę. BARDZO WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA URODZINOWE. To, że zatkało mi skrzynkę to nic jestem bardzo wzruszony. Jeszcze raz dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychu Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Witam Również chcę podziekować za życzenia urodzinowe. Jesteście super. Dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Wszystkim za życzenia serdecznie chcę podziękować . Było mi bardzo miło dostać tyle wiadomości . Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Tomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrKR Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Witam. Serdeczne podziękowania, dla wszystkich, za otrzymane życzenia urodzinowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.