Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam mam pytanie która z tych aparatur jest lepsza HITEC OPTIC 6 FM czy HITEK OPTIC 6 SPORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Sport jest wersją nieco uboższą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 ok czyli lepiej zostawić sobie HITEC OPTIC 6 FM :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Tak. Jesli masz obie to pewnie znasz konkretne różnice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 HITEC sport dopiero będę miał dlatego chciałem się dowiedzieć która jest lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 oj :oops: i przepraszam pomyliłem dział powinno być w dziale aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 A jak byś pozbywał się Optica tego podstawowego - nie Sport to za ile? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 nie no raczej będę chciał sprzedać ten sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Tak tylko pytam; ja posiadam tego głównego Optic'a i jestem zadowolony. Oczywiście nowinki techniczne kuszą ale jak do tej pory to wystarcza. Niestety nie wystarczająca jest pamięć modeli - tylko 8... dlatego szukam okazji by kupić drugiego do zapisania kolejnych modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 z tego co znalazłem na google to ten sport ma pamięć na 10 modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi