Leda_g Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam Dla ułatwienia szukania modelarskich imprez, zlotów i pokazów itp. założyłem ogólnie dostępną z możliwością edycji mapę google i kalendarz z wykazem imprez. teraz każdy może łatwo zlokalizować gdzie koło niego są lub będą jakieś imprezy. Zapraszam wszystkich do dopisywania i dodawania informacji. Aby móc to zrobić trzeba mieć założone konto w "google" (gmail, picasa, kalendarz itp). Do wpisów w kalendarz proszę o podanie swojego adresu Gmail (celem dokonania udostępnienia) link do mapy - http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=205688251579360345827.0004a7bb4e525e8a55c4e link do kalendarza - Kalendarz imprez modelarskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Fajne, fajne... ale Piknik w Wilczych Laskach jest przeniesiony na 6 i 7 sierpnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dzięki - poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A może firma abc-rc pokusiła się o wydanie takiego kalendarza naściennego z naniesionymi informacjami o piknikach, z pięknymi zdjęciami samolotów i modeli? Myślę że zainteresowanie mogłoby być spore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A może firma abc-rc pokusiła się o wydanie takiego kalendarza naściennego z naniesionymi informacjami o piknikach, z pięknymi zdjęciami samolotów i modeli? Myślę że zainteresowanie mogłoby być spore. i dołączonym mazakiem coby nanosić zmiany, korekty i dopiski :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 i dołączonym mazakiem coby nanosić zmiany, korekty i dopiski :devil: Lepszy ołówek i do tego gumka w razie korekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Lepszy ołówek i do tego gumka w razie korekty Ale na kredowym to ołówek się trochę ślizga i mało co widać ... :roll: - no chyba że bardzo miętki :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 i dołączonym mazakiem coby nanosić zmiany, korekty i dopiskiWiem, wiem. Tak mnie jakoś naszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 buwi777 napisał/a: Wiem, wiem. Tak mnie jakoś naszło Nam też to się udziela :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 buwi777 napisał/a: Wiem, wiem. Tak mnie jakoś naszło Nam też to się udziela :lol2: Grzegorz :evil: mnie jakoś nie nachodzi :x - popraw cytat ps. wiem, wiem - już późno :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi