TomekNS Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Czy są obecni na forum modelarze z Nowego Sącza?? Miło było by wspólnie polatać. Na chwilę obecną jest nas dwóch i ogólnie wałkujemy walki ESA. Mamy nadzieję wpaść do Krakowa w październiku . Może znacie fajne miejscówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Są i latają. Wczoraj było nas ok. 10 w Kurowie. Mamy tam ładny wykoszony pas i latamy co weekend jak tylko jest pogoda. Esa troche mi się znudziło więc już nie mam nic do walki, a i innych jakoś do tego nie ciągnie za bardzo niestety. U nas głownie spaliny mniejsze i większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 W Nowym Sączu i okolicach jest kawał historii związanej z tematem F3F, teraz niestety większość osób z dawnej ekipy zeszła na niziny i lata na lotnisku w Kurowie. Dawniej, kiedy silniki elektryczne były drogie, u nas liczyły się tylko szybowce ... za tydzień mam urlop, poskładam modele i chyba nie zejdę z góry może w Kurowie z wyciągarki też polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 CZy latacie gdzies w okolicy Rytra? (wstawione fotki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Te zdjęcia to widok z Nowego Sącza w stronę Grybowa, latamy niedaleko przekaźnika, na wysokości miasteczka galicyjskiego. Do końca lipca jesteśmy w rozjazdach ale w sierpniu chętnie byśmy podjechali do was Jeżeli chodzi o Kurów to latacie niedaleko mostu na Tęgoborze na terenie pomiędzy drogą i rzeką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o Kurów to latacie niedaleko mostu na Tęgoborze na terenie pomiędzy drogą i rzeką? dokładnie tak, ja osobiście jestem tam rzadko, bo umiłowałem szybowce ale koledzy, jeśli pogoda pozwala, są co niedzielę ok. 14, oraz w inne dni, ale raczej pod wieczór. Ja tam czasem DLG rzucę, albo z wyciągarki się wyholuję... chociaż ostatnio z wolnym czasem dramat :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Podjechaliśmy dzisiaj na chwilkę na XI Zawody Modeli Makiet Szybowców. Kilka fotek przy okazji udało się zrobić: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom000 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Ja ostatnio latam w starym Sączu koło ołtarza papieskiego (wystarczy spytać i zwykle pozwalają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam. w imieniu modelarzy z Tarnowa dziękujemy organizatorom za wspaniałą imprezę,smaczny bigos i super atmosferę.Mimo że pogoda nas nie rozpieszczała udało się polatać przez dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam. Ja również w imieniu śląskiej ekipy chciałbym baaardzo serdecznie podziękować organizatorom, kolegom modelarzom i wszystkim innym za zorganizowanie, dopingowanie i sędziowanie na zawodach w Tęgoborzu. Gratulujemy zwycięzcom i do zobaczenia za rok. Prosimy o jakąś większą fotogalerię jeśli to możliwe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Chociaż byliśmy tylko na chwilę to na parę "akcji" się załapaliśmy. Trochę boję się czy nie zamulę tematu kolejnymi fotami, najwyżej następnym razem będe dawał po prostu linka do galerii. Czekałem bo widziałem paru fotografów z dużo lepszym sprzętem ale jak nikt jeszcze nie chce się podzielić swoimi fotkami a chęci na więcej jak widze są no to wklejam jeszcze parę: Tu jest ten krytyczny moment, nie wiem do końca co się stało, na szczęście szybka reakcja pilotów i wyczepienie się: A tu już awaryjne lądowanie ( do pasa udało się dolecieć ): A tu panowie jeszcze nie wiedzą, ale zaraz będą musieli szykować się do skoku przez skrzydło I po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirzol Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam Pozdrawiam modelarzy z NS, nie dawno postanowiliśmy z Synem oderwać się od ziemi jesteśmy pod wrażeniem osiągnięć kolegów modelarzy, poniżej kilka naszych fotek... pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Więcej fotek szybowców!!!!!!! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Olszówka Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam, na naszej klubowej stronie jest galeria zdjęć z zawodów w Kurowie.Zdjęcia wykonał Tomek Świderski. http://www.avia.tarman.pl/index.html?grp=55&lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 O tym właśnie mówiłem Relacja zdjęciowa pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Ani jednego zdjęcia tego FOXa w malowaniu Red Bulla?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekNS Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebBo21 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/krakow/dwie-katastrofy-lotnicze-w-malopolsce-sa-ofiary,1,4826476,region-wiadomosc.html ps. Wojtass_nt mam zdjęcia tego FOX-a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Swoja droga to az prosi sie o doniesienie do prokuratury w sprawie organizacji tego pikniku. Ktos powinien beknac za taka organizacje tej imprezy ktora na wiele godzin calkowicie sparalizowala ruch na drodze krajowej. od kurowa do czchowa jechalem wczoraj 2,5h !!!!!!! Imprezy takie nie maja prawa byc organizowane w miejscu ktore nie jest do tego przygotowane. Tysiace ludzi prazylo sie w samochodach i kleło na ta impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Witam Mam małe pytanko...Kto jest właścicielem Katany Krilla ze zdjęcia na stronie poprzedniej? Wiem tylko że jakiś czas temu była wystawiana na allegro przez modelarza z Nowego Sącza Pozdro ps.Temat Katany już nieaktualny, kontakt złapałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi