Irek M Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Pare dni temu zakupiłem kamerke breloczek - HD720p. Od poczatku były z nia problemy - własciwie nie z nią tylko z zapisem mov. Niestety mój Windows Media Player nie odtwarzał informując o braku jakiegoś kodeku. Quck Time file otwierał ale też czegoś nie było i lipa. Ale jakoś sobie poradziłem zamieniając zapis mov w avi. Problem polega na tym, iż Movie Maker nie obsługiwał plików mov, a po zamianie na avi też nie bo nadal nie odhaczyłem jakiegoś kodeka przetwarzając. Dlaczego własnie do Movie Maker? bo to jedyny program, który posiadam , a w którym mogę zrobić fotkę z klipu... I tu dochodzę do sedna - czy są jakieś inne programy do ściągnięcia gdzie mogę zrobić fotkę tak jak w Movie...? Mam jeszcze program Ulead Videostudio 8 ale tu nie ma takiej funkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 http://subedit.com.pl/ Download - SubEdit+CodecPack Install - to jest do pobrania Robisz pauze w miejscu gdzie chcesz zrobić 'fotke', klikasz Shift+Ctrl+P i już. Wyskakuje okienko z tą fotką, można zapisać ją w dowolnym formacie, miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Dzięki - zaraz sprawdzę jak to wygląda. Nagrałem dziś film z ostatniego lotu - ostatniego bo model rozbity ale dla tych widoków warto było :cry: DEIT = działa i zaraz pokażę co nieco... I żródło fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi