mati1988k Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jedna osoba bardzo boi sie takich rzeczy dlatego nas pogoniło bo nie mogliśmy jej narażać na stres Bo ja bym chętnie został I zobaczył jak to będzie się rozwijało do końca Była do daleko no ale wiadomo jak to jest z lękami Niestety mam tylko fotki z komórki film będzie do pobrania o 2:00 http://www.gorzow.mm.pl/~mati1988k/bbb.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariaczi__21 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 O kurnaaaaa :shock: Twister :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jaki, Qrna twister, parę chmurek na niebie i was pognało :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 "pare chmurek"???a ten kikut na dole?? :shock: :shock: :shock: fajnie musialo być...trzeba bylo poczekać... :devil: :devil: :devil: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A tak bardziej serio: Wiecie co z tego dalej wynikło? Bo ja nie powiem ciekaw jestem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Potem było widać pioruny wokoło tego leja i poczuliśmy powiew chłodnego powietrza (to pewnie był zimny front który po spotkaniu z ciepłym zrobił lejek ) Nie wiem czy do ziemi doszedł Bo po namowach kilku osób pojechaliśmy sobie bo szło wszystko na nas:). Super wyglądało jak sie chmury zaczęły kłębić i powoli zbliżały sie do lejka Było widać jak dym leciał w jego stronę . Ale nic wielkiego z Tego nie wynikło bo raczej byśmy o tym usłyszeli . Były pomysły żeby zostać i nakręcić super filmik Bo kto wie co by mogło z tego wyniknąć może byśmy mieli reportaż roku No ale cóż. Do niczego większego raczej nie doszło a przygoda i tak fajna A tak btw. to Pewnie noszenia tam były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kolega ostatnio obserwował trąbę powietrzną z tarasu widokowego Lotniska Okęcie. Z tego co mówił, to specjalnie wielka nie była, ale chyba dotknęła ziemi - a przynajmniej tak to wyglądało z dosyć dużej odległosci - i przesuwała się w towarzystwie piorunów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.