Skocz do zawartości

Yak 12A

olo115

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do mocy Radugi to potwierdzam kreci ogromnymi smigłami jak na swoja pojemnosc fakt ze gasnie w powietrzu czasami pzrerywa itp ale na pełnym gazie Rosyjski cud techniki jest mocny jak czołg

Opublikowano

zresztą zobaczymy jak poleci na tej Radudze jak będzie kicha to kupie np Super Tigra 15 ccm a tu i tak chodzi o moc a nie o zawodność to nie jest akrobat tu musi być wielka moc. :wink:

Opublikowano

sebarcrnapisał:

aduga buahahha ... bez komentarza :D:D:D

http://pfmrc.pl/viewtopic.php?t=380&highlight=raduga

sebarc, a dużo tych Radug przerobiłeś? Bo odnoszę wrażenie, że krytykujesz "bo ruskie" nie rozróżniając 7 ccm od 10 ccm.

W/g moich doświadczeń Raduga 7M zapalała z palca, moc niezła, ale była źle wyważona i tak trzęsła, że potrafiła w locie zgubić nie tylko tłumik ale i gaźnik :shock: Przerabiali je wstawiając zespół tłok/ cylinder od MVVS 6,5.

A Raduga 10 ccm to całkiem niezły motor :)

Opublikowano

widziałem jak ten silnik działa, szkoda słow, to juz MVVS lepiej chodzi :D

widziałem i takie i takie, na youtube tego pełno, są wyjatki 1 na 100 która jakos tam chodzi.

Opublikowano

Zgadzam sie Raduga 10 ccm to wspaniały silnik i jest bardzo mocny miałem dwa takie motorki i wiem że np Super Tigre 15 ccm nie dorówna mu mocy a ty Seba nie wiesz jak ten silnik chodzi bo go wżyciu nie miałeś i tak jak mówi Karol krytykujesz bo ruskie zobaczysz jak te "ruskie" chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.