ToMarkov Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam, ma moze ktos schemat jak powinny byc podlaczone kabelki z interfejsu USB do wtyczki DIN. Mam kabel USB - HITEC ECLIPSE i urwany kabelek przy wtyczce din. Potrzebuje schemat ktory kabel gdzie przylutowac zeby działała aparatura na symulatorze. Pozdr
Rob Mc Fly Opublikowano 24 Lipca 2011 Opublikowano 24 Lipca 2011 http://www.pitlab.pl/interfejs-fms.html - może tu podejrzyj. 8)
ToMarkov Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Opublikowano 25 Lipca 2011 hmm ja nie bardzo rozumie ... moze ktos mnie naprowadzi widzimy tutaj PIN nr 2 - podlaczam do niego czerwony kabelek - sygnal... widzimy tutaj PIN nr 6 - podlaczam do niego mase widzimy tutaj PIN nr 4-5 polaczone razem.. nie bardzo wiem czy mam je spiąć czy też nie. Wczoraj udało mi sie podłączyc aparature do komputera i polatac chwile w AeroFly Delux.. poczym nastapiła grobowa cisza i juz aparatura nie współpracuje z komputerem. Lutowalem wszystko na nowo i dalej nic. o co kaman ?
Marcin K. Opublikowano 25 Lipca 2011 Opublikowano 25 Lipca 2011 Skoro jest tak na schemacie to trzeba połączyć. Ja tak mam i działa.
Grzegorz Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zworka na pinach 4-5 we wtyczce blokuje moduł W.Cz. w nadajniku - antena nie nadaje, nie trzeba wyjmować kwarcu.
Rekomendowane odpowiedzi