slawko_k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Hej. Uzywal numeru od wielu juz lat. nigdy ne mialem problemow do wczoraj. Z rana jeszcze dzialalo a za chwile mnie wywalilo i nie moze juz zalogowac bo haslo zle. Okazalo sie ze moj numer dostala nowa osoba ktora wlasnie sie zarejestrowala. Z innego konta rozmawialem z kolesiem i poprosilem zeby zwolnil i dal haslo. Powiedzial OK. Mial zwolnic ale hasla nie dal. W zaden sposob nie moge go odzyskac bo mojego maila tez juz gg nie zna. Napisalem na tech@gadu-gadu.pl ale jak na razie cisza. Spotkal sie ktos z takim problemem i wie jak go rozwiazac?? Zalezy mi na tym numerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wiesz co to mi bardziej wygląda na kradzież numeru jezeli był niski mój też kiedyś chcieli mi skubnąć ,natomiast nie jest możliwe żeby ktoś przejął twój numer podczas zakładania nowego konta chyba że nie używałeś konta bardzo długo a z twojej wypowiedzi wynika ze nie było przerwy . Nie wspomnę o tym ze za kilka dni maiłem ofertę odsprzedania numeru . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No gosc twierdzil ze dopiero sie zarejestrowal i ze nie ma sprawy bo mu nie zalezy tylko sie wylogowal i nie podal hasla. na gg siedze codziennie po kilka godzin wiec zestarzenie konta odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No w tym wypadku pozostaje ci czekać na odpowiedz z tech-gadu innej możliwości nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 GG dzis rano rozwiazalo problem. Mozna temat zamknac lub calkowicie usunac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Powiem coś innego. Koledze kiedyś się wkradł ktoś na konto ,bo miał bardzo trudne hasło... "12345QWERT" :/ Następnie zwyzywał kilku znajomych żeby go po blokowali ,i zmienił hasło :| Więc starajcie się mieć bardziej skomplikowane hasła bo to może kiedyś się skończyć wieloma przykrościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek w Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 jest taki program "gghack" ktory probuje wszystkich kombinacji liter i innych znakow do zlamania hasla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 TEQ czytaj ze zrozumieniem. nie przejal mi nikt hasla tylko serwer dal nowemu userowi moj nr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 A o daniu konta wiesz od tego kto je dostał czy dostałeś jakąś wiadomość :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Powtarzam. CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. Sytuacje dokladnie opisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.