qba Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 jw wybiera sie ktoś z forumowiczów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ja będę od czwartku. Planujemy tam być koło 7-8 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viader Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja w tym roku nie dam rady, mam własne koncerty i nie dojadę do Kostrzyna... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt88 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ja melduje się w Kostrzynie w czwartek o 6:00 rano. Mam nadzieję że pociągi nie będą przepełnione W końcu będzie można się trochę rozerwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 o ile dojedziesz pociagiem (Polska) :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 o ile dojedziesz pociagiem (Polska) :?już nie przesadzaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mieszkam niedaleko... ale wybrałem Wicherka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Będe może za rok Pewnie w konkursie na najlepszą solówkę gitarową woodstocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi