vintersky Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam wszystkich, Pytanie do wszystkich doświadczonych a najchętniej do tych którzy już mieli podobny pomysł do mnie. Otóż pragnę złożyć skrzydełko (około 1.6 do 2.0 metra rozpiętości) na bazie Zagi. Wszystko co aktualnie znalazłem jest albo niedostępne, albo mi nie odpowiada z wielu powodów. Skrzydełko ma służyć za platformę do FPV. Materiał EPP bezwzględnie wymagany - styropian wzmacniany wikolem i papierem pakowym odpada Czy polecilibyście jakiś konkretny zakład / firmę / osobę gdzie miałbym się zgłosić o pomoc? Potrzebuję oczywiście jedynie wyciętych elementów z EPP - całej reszty modelarskiej pomocy raczej nie potrzebuję i dam sobie z tym radę. Wszelkie propozycje, przede wszystkim prosiłbym sprawdzone, bardzo mile widziane. Zależy mi na solidnym wykonawcy, sami rozumiecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=37621 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vintersky Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Podziękował. Już dzwoniłem, informacji nazbierałem. Czas rysować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziobsz Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Witam. Mam pytanie: czy możesz powiedzieć na jaki rozmiar się zdecydowałeś? I jeżeli można oczywiście ile to kosztuje. Tak samo jak ty planuję właśnie takie skrzydełko pod fpv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 A ja chętnie dowiedziałbym się czemu ci doświadczeni ( ci którzy latają FPV właśnie styropianowymi) nie mają racji w wyborze. Dlaczego odrzucasz styropian? Na Allegro za styropianowe skrzydło o rozp. 177cm i pow. 81dm - bez lotek - zapłaciłem 40zł. Kto ci każe oklejać papierem i wikolem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 no chyba o kraksowanie chodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jeśli o "kraksowanie" chodzi to styro jest idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miksell Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podpinam się pod temat. Chcę skrzydełko do PFV na bazie zagi wykonane z EPP. Jeśli o "kraksowanie" chodzi to styro jest idealne.Jaką przewagę do kraksowania ma styropian nad EPP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Podpinam się pod temat. Chcę skrzydełko do PFV na bazie zagi wykonane z EPP. Jeśli o "kraksowanie" chodzi to styro jest idealne.Jaką przewagę do kraksowania ma styropian nad EPP? cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Hornet20 ,napiszcie do niego... Tylko tak mi się zdaje że lepiej kupić już gotową Zagi ,niż dać wyciąć... Tyle samo wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi