luki_rasc Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Cześć mam pytanie czy jest to coś warte i nadaje się do latania? http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p5090,asw-17-arf-szybowiec-zestaw-rc jest to korzystny cenowo zestaw Latam już trochę samolotami, ale szybowcami dopiero chce zacząć. Może jest coś innego w podobnych pieniądzach, a dużo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Moim zdaniem model warty uwagi i tych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Beta 1400, EGP, FOX HK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis_cro Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ten model wygląda jak kopia mało popularnego w Polsce ASW-15 Robbe. Z tego co widzę różni się sposobem mocowania skrzydeł. W Robbe dziób osłonięty był grubym płaszczem z tworzywa, w pelikanowskim nie widać czy to tylko farba czy tworzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Dziś byłem zobaczyć na własne oczy to ASW17 w modelarni. Cóż....po zdjęciach spodziewałem się czegoś innego. Kadłub jest stosunkowo cienki względem wielkości modelu. Mocowanie skrzydeł wygląda solidnie. Same skrzydła widać że są wzmacniane prawdopodobnie 3 prętami węglowymi. Sam wygląd wskazuje że jest to dość delikatny model, ale nie ma problemów z częściami zamiennymi. Myślę że dobrze by zdał egzamin jako szybowiec na termikę a zapewne całkiem nieźle by dobie poradził na zboczu. Ogólnie uważam że jest to ciekawa opcja jako drugi model, cena również zachęcająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Podepnę się pod temat. "Chodzi za mną" coś podobnego - miał ktoś z Was kontakt z czymś takim: http://www.abc-rc.pl/p/156/3016/model-asw-17-2100mm-artf-z-wyposazeniem-yuki-model-artf-gotowe-bez-aparatury-samoloty-i-szybowce.html Wszelkie sugestie mile widziane - odnośnie samego producenta również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Podepnę się pod temat. "Chodzi za mną" coś podobnego - miał ktoś z Was kontakt z czymś takim: http://www.abc-rc.pl/p/156/3016/model-asw-17-2100mm-artf-z-wyposazeniem-yuki-model-artf-gotowe-bez-aparatury-samoloty-i-szybowce.html Wszelkie sugestie mile widziane - odnośnie samego producenta również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Przecież to jedno i to samo -te same wymiary, masa, powierzchnia nośna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Przecież to jedno i to samo -te same wymiary, masa, powierzchnia nośna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 GiulioN - jak zawsze nieoceniony. Bardzo wyczerpująco i jakże na temat. Sam nie wiem co mnie jeszcze powstrzymuje od kliknięcia na "pomógł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICHAL_1100 Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 GiulioN - jak zawsze nieoceniony. Bardzo wyczerpująco i jakże na temat. Sam nie wiem co mnie jeszcze powstrzymuje od kliknięcia na "pomógł". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi