kefir Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4nDUGxdNWLk?hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jak zwykle, super :jupi: ,pozdrówko z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No super ! Moje rodzinne strony w których wielokrotnie bywałem. Szkoda tylko, że sfilmowałeś tak krótki zakres tzn. Muzeum morskie i Filharmonię. Jakbyś zmontował z kilku ujęć i dodał jeszcze marinę (którą co nie co widać), żurawia, targ rybny, Zieloną bramę, A jakbyś dodał jeszcze zdjęcia z Długiego targu i Mariackiej to już full wypas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 osuper ! Moje rodzinne strony w których wielokrotnie bywałem. Szkoda tylko, że sfilmowałeś tak krótki zakres tzn. Muzeum morskie i Filharmonię. Jakbyś zmontował z kilku ujęć i dodał jeszcze marinę (którą co nie co widać), żurawia, targ rybny, Zieloną bramę, A jakbyś dodał jeszcze zdjęcia z Długiego targu i Mariackiej to już full wypas.[/quote]Hehe,nie za wiele wymagasz, :?: Kefir jak zdobędzie większe ak.to jeszcze przeleci sie nad Nowogardem,tam się urodziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Hehe,nie za wiele wymagasz, :?: Kefir jak zdobędzie większe ak.to jeszcze przeleci sie nad Nowogardem,tam się urodziłem No bez przesady. Miejsca o których wspomniałem znajdują się w bezpośrednim sąsiedztwie scenografii z filmu, a dodały by dodatkowego smaczku. Jedną uwagę jaką mam właśnie do filmów Kefira (a większość widziałem, bynajmniej te na forum) to, aby nie filmował z jednego miejsca. Tak jak filmik z Włoch, gdzie głównym obrazem są parasole na plaży tak tutaj tylko Sołdek i ten biały namiot przy Muzeum morskim. Myślę, że wiecie o co chodzi. Przecież łatwo wziąć radio w rękę przejść się z 50 metrów coś sfilmować, następnie dalej i dalej i dalej. A później w domu to zmontować. Taki filmik na pewno będzie dużo ciekawszy niż kilka ujęć tego samego miejsca. Nie poczuwam się absolutnie za krytyka filmowego a wyrażam wyłącznie swoje zdanie, które nasuwa mi się po obejrzeniu filmiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dzięki panowie a co do tego filmowania w jednym miejscu to nie za bardzo mogłem bo byłem tam na imprezie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
water74 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Dzięki panowie a co do tego filmowania w jednym miejscu to nie za bardzo mogłem bo byłem tam na imprezie a co będzie jak nagle spadniesz? - plan awaryjny? pozdrawiam, tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Niema planu awaryjnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi