Skocz do zawartości

Hosting www ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozesz przez miesiąc testować za 1zł ! a później albo zapłacić albo nie

ja mam tam wykupione 4 serwerki , czasami jest jakaś zmuła ale co można chcieć za 50PLN

Opublikowano

Mam serwer na www.az.pl . Póki co nie narzekam. Postawiłem na nim dwie strony www i forum RC/CAD i działa bez problemu. Na początku trochę mnie przerażał Cpanel i panel klienta ale ogarnąłem się i jest ok. W razie problemów można wysłać maila do AZ i odpowiadają niemal natychmiast. Pierwsze 6 miesięcy było za free teraz płacę 100netto rocznie.

Opublikowano

vipserv.org - całkiem całkiem za dobrą cenę!

nazwa.pl - może być.

active24.pl - najlepszy wg. mnie z tych, które testowałem, ale drogo...

home.pl - w moich zastosowaniach do dupy (problemy z Joomlą 1.6, 1.7 - zrzucają winę na Joomlę, ale wina jest na 100% po ich stronie). Marne wsparcie. Marny panel zarządzający.

webh.pl - trzymać się z dala, mają straszny bałagan. Niestabilny.

webd.pl - może być, ale przeciętnie ogólnie...

Opublikowano

Mam serwer na www.az.pl . Póki co nie narzekam. Postawiłem na nim dwie strony www i forum RC/CAD i działa bez problemu. Na początku trochę mnie przerażał Cpanel i panel klienta ale ogarnąłem się i jest ok. W razie problemów można wysłać maila do AZ i odpowiadają niemal natychmiast. Pierwsze 6 miesięcy było za free teraz płacę 100netto rocznie.

Potwierdzam opinie. W razie problemów bardzo szybko odpowiadają na maile. Przez rok użytkowania ani razu nie padł server. Trochę namieszane jest z domenami, bo trzeba przestawiać i w CPanelu i panelu użytkownika na az.pl .

Pozdrawiam,

Mateusz

Opublikowano

Jak się ogarnie panel użytkownika i CPanel to wszystko działa bardzo sprawnie. Natomiast miałem problem z aliasami i napisałem do AZ maila, za 20 minut miałem odpowiedź z gotowym rozwiązaniem.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za opinie. Na razie muszę skorzystać z jakiegoś bez płatnego hostingu by zobaczyć jak to działa a potem się przeniosę na płatny. Co sądzicie o tym hostingu www.jcom.pl ? Jak na razie to na nim testuję stronę ...w sumie nie stronę bo dopiero ją zaczynam tworzyć. Na razie jest coś takiego:

www.toretto-rc.jcom.pl

Opublikowano

Potraktuj to co powiem jako konstruktywną krytykę :)

Polecam zaprzyjaźnić się z CSS, naprawdę ułatwia życie, unikniesz późniejszych problemów z rozmieszczeniem wszystkiego na stronie. Co do strony. Liczy się pomysł - na układ, na kolorystykę, ogólnie na layout. Jeśli go nie masz, wzoruj się na innych stronach, które ci się podobają. Ja, gdy brakuje mi pomysłów przeglądam płatne szablony i zawsze coś mi przyjdzie ciekawego do głowy. Pamiętaj, że strona ma przyciągać odwiedzających, a nie ich odpychać. Właśnie dlatego musi być miła dla oka i przejrzysta. Jeśli do tego zadbasz o wartościową treść, i zdobędziesz tym samym dużo ludzi odwiedzających, to taka strona będzie w stanie na siebie zarobić. Uwierz mi HTML + CSS nie jest taki trudny, można go ogarnąć w potrzebnym ci stopniu w jeden dzień. Jeśli masz pytania, albo potrzebowałbyś pomocy pisz (najlepiej GG ), z chęcią pomogę i podrzucę parę przydatnych linków.

Pozdrawiam

Opublikowano

O tuż...tą stronę zrobiłem w godzinę i jest ona tylko tak do testów serwera...oczywiście zmienię jej wygląd. wojt88 na CSS kompletnie się nie znam i zapewne napiszę do Ciebie o pomoc.

Opublikowano

Uwierz mi HTML + CSS nie jest taki trudny, można go ogarnąć w potrzebnym ci stopniu w jeden dzień.

Jak nie mniej. :D Trzeba po prostu zrozumieć, że budowa strony jest oparta na pudełkach, która umieszcza się w odpowiednim miejscu. Ja osobiście podchodziłem do CSS'a 3 razy, i za każdym razem odpuszczałem. Żaden tutorial nie tłumaczył w prosty sposób tego co trzeba. W końcu postanowiłem nauczyć sie PHP, i podczas tego nauczyłem się x(HTML) / CSS. Sam stary HTML nie jest już zgodny ze standardami i nie opłaca się Go używać. Nie mam pojęcia czemu w szkole nadal uczą czegoś co jest już baaaaardzo przestarzałe... Proponuje Ci podpatrzyć w źródła jakiś darmowych szablonów( google: free css templates ) i powinieneś conieco zrozumieć :)

O tuż...tą stronę zrobiłem w godzinę

Nauczysz się obsługi stylów to zobaczysz co można zrobić w godzine :D

Skoro pomoc CSS już Ci zaoferowano, to daj znać jak będziesz chciał się pouczyć czegoś po stronie serwera.

Pozdrawiam,

Mateusz

Opublikowano

zamiast walczyć czasami warto zapożyczyć jaki layout

http://www.freewebtemplates.com/

chętnie pomogę z html i css, popatrz na moją stronę www.tech-mel.pl :)

W portfolio masz strony WWW, ale w Cenniku nie mogę się dopatrzyć cen, są gdzieś na stronie? :)

Pozdrawiam,

Mateusz

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.