JaNoT Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 mam taki oto regulator oraz taki silnik problem polega na tym ze podczas gdy dam pelen gaz to silnik sie wylacza.Nie wiem czym to jest spowodowane moze zlym zaprogramowaniem regulatora?? i aku mam http://www.gimmik.pl/1300mah-111v-15c-p-2536.html prosze o pomoc!!!! jesli zle opisalem proble moge dac film :cry: :cry: :cry: :cry: [/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Pakiet już nie wyrabia więc regulator odcina silnik. Wymień pakiet na nowy albo naładuj dobrze stary pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Tak niestety bywa. Pakiety tracą z czasem pojemność, szczególnie, jeżeli kiedyś im zrobiło się coś złego. Np. nadmierne rozładowanie. Nawet gdy wydaje się, że "było krótko", "potem było dobrze", "pakiet się naładował". To i tak ma to wpływ na kondycję pakietu. Szczególnie marki NN. Dokładnie pomierz napięcia naładowanego pakietu. Warto też sprawdzić ładowarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 jutro przyjdzie paczka z pakietem i innymi pierdolkami i sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Łukasz mówisz o modelu Helika czy samolotu, bo regulator typowy do Heli ale silnik już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 regulator jest w samolocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi