lechu2302 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witajcie! Zastanawiam się nad zamiarem wstawienia fotorelacji z budowy Pipera J-3 Cub 1940mm tu na forum. Jest to sam początek budowy oczywiście elementy wycięte laserowo czyli układanka ale nie wiem nie spotkałem się lub nie doczytałem czy takie "układanki" wstawiacie na forum widziałem własnoręcznie rzeźbione modele no i tu był zachwyt no a taka układanka to na kim wrażenie zrobi... i właśnie nie wiem czy wstawiać fotorelacje czy już sam koniec czyli naklejanie poszycia itp. itd. Sam nie wiem może wy mi coś powiecie czy chcecie oglądać składanie puzzli? Jeżeli nie wstrzymam się jeżeli tak mam już kilka fotek dość dobrej jakości przygotowanych do wrzucenia. W końcu forum przegląda każdy więc stąd moje pytanie. Pozdrawiam Leszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Wrzucaj! Każdy chętnie poogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nie wrzucaj, Już mamy dość relacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Jaki temat takie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Czekasz na zaproszenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu2302 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Dobra dobra powoli zacznę wrzucać Co ja tam mogę wiedzieć ludzi nie znam forum do dosłownie kilka dni. Obiecuję nie pisać następnych tego typu tematów :wink: Temat o układance zapewne jutro napiszę, bo jeszcze kilka fotek mi zostało do obrobienia a jutro przykręcam nowy blacik do biurka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 a jutro przykręcam nowy blacik do biurkakoniecznie napisz nam foto-relację MSPANC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi