Skocz do zawartości

VII piknik lotniczy z Golędzinowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obornicki Klub Sportów Lotniczych - Sołectwo Golędzinów zaprasza na VII MOTOLOTNIOWY PIKNIK LOTNICZY

W programie:

- Zabawy dla dzieci - prowadzi Obornicki Ośrodek Kultury

- Zlot motolotniowy, pokazy lotnicze

- Loty widokowe

- Zespołowe skoki spadochronowe

- Pokazy lotów paralotniowych

- Pokazy modelarskie

- Balon na ogrzane powietrze

- Jazdy konne

- Konkursy z nagrodami

- strzelanie do celu oraz inne atrakcje

Program umili państwu muzyka i dyskoteka do białego rana oraz wyśmienity grill z lotniskowego baru.

Impreza odbędzie się w dniu 03.09.2011 od godz. 12:00 na lotnisku w Golędzinowie koło Obornik Śląskich

Współrzędne lotniska: N 51°15'43,8'' - E 016°55'19,3''

Jako że zostałem przydzielony do zorganizowania pokazów modelarskich potrzebuję waszej pomocy :) mianowicie: czy ktoś jest chętny polatać dla publiczności i zaprezentować swoje modele zarówno na ziemi jak i w powietrzu? Jeśli tak to proszę zgłaszać się do mnie na PW lub telefonicznie: 666 541 994

Pozdrawiam i zapraszam :!:

Opublikowano
ECO400, czy to jest to małe lotnisko po lewej stronie jak się jedzie do Obornik Sląskich? Tam jest jakiś mały hangar, czasem widzę jakiegoś ULMa.
Opublikowano

hmm.. takie małe to ono chyba nie jest bo są 2 pasy o łącznej długości prawie 1000m i dwa hangary wypełnione po brzegi.

ale chyba to o to lotnisko Ci chodzi :wink:

Opublikowano

Z każdym rokiem lotnisko rośnie. Kiedyś pasy miały po 350m

A tu taka mała zajawka z przeszłości.

Z chęcią bym się wybrał, ale jako widz. Moje doświadczenie nie pozwala mi jeszcze na pokazy przed publicznością :)

Opublikowano

no w tym roku dosyć mocno się posunęła rozbudowa lotniska. teraz pasy leżą w układzie X więc można lądować praktycznie przy każdym wietrze

Opublikowano

mogę przyjechać z Tachikawą elektr. ale wymieniałem ostatnio silnik i nie oblatałem jej dokł. pzdr.

Opublikowano

Byłem, było fajnie. Niestety zdjęć nie mam, wziałem aparat, ale bez karty. :oops:

Aleee. robiłem zdjęcia aparatem Dawida. mam nadzieję, ze cos wyszło.

Opublikowano

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie. Co prawda było tłoczno ale myslę że każdemu się w mniejszym lub większym stopniu podobało :)

Pozdrawiam!

PS: zdjęcia przeglądnę jutro bo jeszcze after party mamy ;)

Opublikowano

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie. Co prawda było tłoczno ale myslę że każdemu się w mniejszym lub większym stopniu podobało :)

Pozdrawiam!

PS: zdjęcia przeglądnę jutro bo jeszcze after party mamy ;)

• 2 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.