ECO400 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Obornicki Klub Sportów Lotniczych - Sołectwo Golędzinów zaprasza na VII MOTOLOTNIOWY PIKNIK LOTNICZY W programie: - Zabawy dla dzieci - prowadzi Obornicki Ośrodek Kultury - Zlot motolotniowy, pokazy lotnicze - Loty widokowe - Zespołowe skoki spadochronowe - Pokazy lotów paralotniowych - Pokazy modelarskie - Balon na ogrzane powietrze - Jazdy konne - Konkursy z nagrodami - strzelanie do celu oraz inne atrakcje Program umili państwu muzyka i dyskoteka do białego rana oraz wyśmienity grill z lotniskowego baru. Impreza odbędzie się w dniu 03.09.2011 od godz. 12:00 na lotnisku w Golędzinowie koło Obornik Śląskich Współrzędne lotniska: N 51°15'43,8'' - E 016°55'19,3'' Jako że zostałem przydzielony do zorganizowania pokazów modelarskich potrzebuję waszej pomocy mianowicie: czy ktoś jest chętny polatać dla publiczności i zaprezentować swoje modele zarówno na ziemi jak i w powietrzu? Jeśli tak to proszę zgłaszać się do mnie na PW lub telefonicznie: 666 541 994 Pozdrawiam i zapraszam :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 ECO400, czy to jest to małe lotnisko po lewej stronie jak się jedzie do Obornik Sląskich? Tam jest jakiś mały hangar, czasem widzę jakiegoś ULMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 hmm.. takie małe to ono chyba nie jest bo są 2 pasy o łącznej długości prawie 1000m i dwa hangary wypełnione po brzegi. ale chyba to o to lotnisko Ci chodzi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Z każdym rokiem lotnisko rośnie. Kiedyś pasy miały po 350m A tu taka mała zajawka z przeszłości. Z chęcią bym się wybrał, ale jako widz. Moje doświadczenie nie pozwala mi jeszcze na pokazy przed publicznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 no w tym roku dosyć mocno się posunęła rozbudowa lotniska. teraz pasy leżą w układzie X więc można lądować praktycznie przy każdym wietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 robertus, tak teraz wygląda lotnisko: http://vimeo.com/27939123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Masz jakiś odzew? Może chłopaki z kombatami zrobią jakiś pokaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 sprawa jest w toku ale myśle ze będzie pokaz spalinowego kombata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 To już dzisiaj! Przed chwilą przyleciał balon na ogrzane powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ja sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 mogę przyjechać z Tachikawą elektr. ale wymieniałem ostatnio silnik i nie oblatałem jej dokł. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Byłem, było fajnie. Niestety zdjęć nie mam, wziałem aparat, ale bez karty. :oops: Aleee. robiłem zdjęcia aparatem Dawida. mam nadzieję, ze cos wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie. Co prawda było tłoczno ale myslę że każdemu się w mniejszym lub większym stopniu podobało Pozdrawiam! PS: zdjęcia przeglądnę jutro bo jeszcze after party mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie. Co prawda było tłoczno ale myslę że każdemu się w mniejszym lub większym stopniu podobało Pozdrawiam! PS: zdjęcia przeglądnę jutro bo jeszcze after party mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRI100F Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Co prawda nie zabawiłem długo ale imprezka bardzo fajna. Mam nadzieję że za rok będzie taka sama pogoda i atmosfera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Kilka zdjęć z pikniku: https://picasaweb.google.com/Dawid.eco400/VIIPiknikLotniczyWGoledzinowie nie ma tego za wiele ale coś widać. Relacja filmowa będzie w połowie tygodnia. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Co prawda nie są to moje filmy ale myślę że właściciel nie obrazi się jesli pokażę je na tym forum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi