kacperos9898 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kiedyś widziałem na jakimś filmiku w internecie, że większy samolot ma na górze kadłuba taki uchwyt w którym jest zamocowany szybowiec. Gdy samolot wzbije się na pewną wysokość uchwyt puszcza szybowiec i leci z powrotem na ziemię. Jak się nazywają takie uchwyty? Do jakich samolotów i szybowców są stosowane? Gdzie mogę je kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Kupić??? a może zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Szczepan, popatrz na wiek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Gdzies na forum byl o tym temat. Szybowiec na baranka. Cos w tym stylu. Jak pisali wyżej, łatwiej to zrobic. Bardzo łopatologiczne urządzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Pewnie o coś takiego chodzi: Kiedyś się tym bawiłem. Trzeba to po prostu samemu zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jerzy, spojrzałem :wink: i dlatego tak napisałem -zrobić- działa jak odstraszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi