qba Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Kto sie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja będę - chyba że prognozy będą zapowiadać obfity deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja się wybieram , będę już w piątek na treningach Tylko za bardzo nie wiem gdzie najlepiej ustawić się pod ogrodzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja też raczej będę ,ale nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja będę w sobotę i niedzielę Niestety na piątek na treningi nie dam rady... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tylko za bardzo nie wiem gdzie najlepiej ustawić się pod ogrodzeniem Wpisz w Google Radom Sadków. Pojawi się widok lotniska w Mapach Google. Zwiń lewą stronę, zamknij reklamę Aeroklubu i zmniejsz widok jednym kliknięciem na minusie z lewej strony. Złap mapę kursorem i przesuń trochę w górę aż zobaczysz na dole, biegnącą wzdłuż pasa ulicę Skaryszewską. W piątek nie powinno być problemu, żeby się tam dostać a widok miejscami jest niezły. Skaryszewską z Aleją Wojska Polskiego łączy ul. Ogrodnicza, załamująca się pod kątem prostym. Na tym załamaniu też jest niezły widok jak samoloty startują niemal na głowę. W sobotę i niedzielę te ulice będą zamknięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Tylko za bardzo nie wiem gdzie najlepiej ustawić się pod ogrodzeniem Poczytaj wątek na lotnictwo.net.pl np tu: http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/16-pokazy_i_zawody_lotnicze/31420-radom_air_show_2011_plotki_zyczenia_rozmowki-82.html#post645075 użytkownika piotrek37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wybieram się, 4 osoby, ale tylko w sobotę, bo powrót w niedzielę może być utrudniony, a w poniedziałek na 7-mą do pracy. Niby nie tak daleko, ale te 150 km może zabrać trochę czasu; wszystko zależy od ruchu na drogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja też raczej będę ,ale nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedziele... To tak jak ja. Choć straszą mnie w pracy, robotą w sobotę :evil: Ale na Radom zawsze starałem się rezerwować 2 dni. Planowo - sobota. Gdyby nie wypaliło - niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Wybieram się z kumplami, tyle że PKP. Korzystałem z usług PKP 2 lata temu i byłem całkiem zadowolony. Tyle że, trochę kiepsko z godziną przyjazdu. Jeżeli pociąg nie miałby opóźnień, w Radomiu byłbym dopiero koło 8.00, a to trochę późno... :roll: No cóż, może znajdziemy kierowcę który pojechałby z nami samochodem. PS. oczywiście bierzemy pod uwagę niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 co do PKP to straszą strajkami wiec nigdy nic nie wiadomo.No ale co sie dziwic kazdy chce godnie zarabiac! Co do Radomia to oby w tym roku wszystko przebiegło pomyslnie. Lecimy w sobote :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Jedzie ktos z Warszawy z jakims miejscem w samochodzie?? Partycypowalbym oczywiscie w kosztach paliwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja też raczej będę ,ale nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedziele... To tak jak ja. Choć straszą mnie w pracy, robotą w sobotę :evil: Ale na Radom zawsze starałem się rezerwować 2 dni. Planowo - sobota. Gdyby nie wypaliło - niedziela. Mnie tam robotą nie straszą ,ale za to tatusia :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 andrzej_t, marcin133, Dzięki za rady, będę korzystał z miejscówek Zabieram ze sobą aparat, także mam nadzieje, ustrzelę kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 ja się wybieram w sobotę i wieczorem wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Kamery na lotnisko Radom: 1: http://www.aviation.net.pl/ 2: http://www.airshow.sp.mil.pl/pl/component/content/article/205 3: http://www.airshow.sp.mil.pl/pl/component/content/article/207 Oczywiście już aktywne i można oglądać przygotowania i treningi na żywo (jak ktoś nie ma co robić ) Nie zawsze są statyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_Max Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ja miałem zamiar się wybrać, ale chciałem podzielić koszty na siebie i pasażerów. Chętnych zero poza jednym chłopakiem 12 lat, co niestety nie do przyjęcia bo bez opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Jedzie ktos z Warszawy z jakims miejscem w samochodzie?? Partycypowalbym oczywiscie w kosztach paliwowych. Jadę, ale nie umiem podać terminu sobota, niedziela, poza tym, że wyjazd ok 5:00 rano najpóźniej. Chcę być tuż przed otwarciem o 8:00 bo potem będzie masakra zaparkować pojazd. Wyjazd powrót prawdopodobnie ok. 17:00, bo się robi masakra, żeby dotrzeć do wylotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ja właśnie przed chwilą wróciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Świetny sobotni pokaz Pogoda naznaczyła uczestników burakami na twarzy heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi