Skocz do zawartości

Air Show Radom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też byłem, w sobotę było super, a te komentarze włocha który mówił co wykonuje zespół frecce tricolori to były zawaliste. Fajne maszyny latały razem ponad 120 nie żałuję tego wyjazdu a najważniejsze że nic sie nie rozbiło, za 2 lata jak będzie air show napewno będę. Ale z tymi cenami to pogłupieli jak byłem 2 lata temu to bilety po 20 a teraz po 40 a ulgowy 30.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mi do teraz szumi w uszach :) I całe czoło mam czerwone. Ale jeśli ktoś pyta czy warto było jechać w jedną stronę 300 km to powiem że zdecydowanie TAK ! Naprawdę pokazy robiły ogromne wrażenie, niektóre potrafiły nawet wzruszyć...

Opublikowano

Jeśli masz Photoshopa CS5 to zaznaczasz datę zaznaczeniem prostokątnym i kombinacja klawiszy l.shift + backspace i OK.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Byłem w niedzielę, było naprawdę super ! Piloci dali naprawdę piękny pokaz, jednak podczas walki 2xF-16 z 2xMig-29 jedna za F-16 ledwo wyrobiła nad lasem wychodząc z pętli :shock: Niestety organizatorzy (wg. mnie oczywiście ) dali najfajniejszy pokaz na koniec... ( Patrouille de France ) Raziła mnie też jedna rzecz, patrząc na wystawę statyczną transportowców, do zagranicznych samolotów można było wejść, rozdawano naszywki, plakaty, naklejki itp. , załoga jednego z Herkulesów puściła nawet muzykę i zaczęła tańczyć ( to nie żart ), a co u Polaków ? Nic.... Zostawili samoloty ogrodzili i poszli w ......

Pozdrawiam

Ps. Wybierającym się za 2 lata radzę wziąć zapas napojów/wody na cały dzień ponieważ ceny są BARDZO wygórowane. (cola 0,5L 6zł :roll: )

Opublikowano

załoga jednego z Herkulesów puściła nawet muzykę i zaczęła tańczyć ( to nie żart )

Tą załogą byli Belgowie, atmosfera jaka u nich panowała była świetna a Polacy faktycznie jako jedyni wypieli :ass: na zwiedzających.

Opublikowano

A widział ktoś z was Hermaszewskiego jak sprzedawał książkę o sowich przeżyciach z kosmosu, ta książka kosztowała 50zł i dołączany był do niej autograf.

Opublikowano

Panowie a kto był w sobotę i widział start greka :)? Na forach dyskusyjnych ludzie piszą różne rzeczy na jego temat. Niemniej jednak na mnie pilot wywarł ogromne wrażenie. Ogólnie sobota była bardzo ciekawa, tylko trochę słońce dokazywało...

Opublikowano

tak, włosi nieźle nabałaganili na niebie. taki ledwo ogarnięty chaos i SOLISTA! ;D

ten solista dużo dał bo cały czas się coś działo, nie było takich przerw jak w innych.

No i całkiem ładnie kręcił.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.