sionziom Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Ja też byłem, w sobotę było super, a te komentarze włocha który mówił co wykonuje zespół frecce tricolori to były zawaliste. Fajne maszyny latały razem ponad 120 nie żałuję tego wyjazdu a najważniejsze że nic sie nie rozbiło, za 2 lata jak będzie air show napewno będę. Ale z tymi cenami to pogłupieli jak byłem 2 lata temu to bilety po 20 a teraz po 40 a ulgowy 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Pogoda naznaczyła uczestników burakami na twarzy hehŚwięta prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ...no chyba, że ktoś już to przerabiał i miał długie spodnie, koszulę z długim rękawem i kapelusz :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dawajta jakieś fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Właśnie wróciłem do domu. Świetne pokazy, rewelacyjne akrobacje, potężne prędkości! Cud miód.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt88 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Mi do teraz szumi w uszach I całe czoło mam czerwone. Ale jeśli ktoś pyta czy warto było jechać w jedną stronę 300 km to powiem że zdecydowanie TAK ! Naprawdę pokazy robiły ogromne wrażenie, niektóre potrafiły nawet wzruszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dokładnie! Innymi słowy... kto nie był.. niech żałuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Brat napstrykał trochę zdjęć: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zdjęcia Ok, tylko ta data w rogu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeśli masz Photoshopa CS5 to zaznaczasz datę zaznaczeniem prostokątnym i kombinacja klawiszy l.shift + backspace i OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Jeszce parę fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Byłem w sobotę było super, pogoda dopisała. Piloci pokazali swoje umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperHornet Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Byłem w niedzielę, było naprawdę super ! Piloci dali naprawdę piękny pokaz, jednak podczas walki 2xF-16 z 2xMig-29 jedna za F-16 ledwo wyrobiła nad lasem wychodząc z pętli :shock: Niestety organizatorzy (wg. mnie oczywiście ) dali najfajniejszy pokaz na koniec... ( Patrouille de France ) Raziła mnie też jedna rzecz, patrząc na wystawę statyczną transportowców, do zagranicznych samolotów można było wejść, rozdawano naszywki, plakaty, naklejki itp. , załoga jednego z Herkulesów puściła nawet muzykę i zaczęła tańczyć ( to nie żart ), a co u Polaków ? Nic.... Zostawili samoloty ogrodzili i poszli w ...... Pozdrawiam Ps. Wybierającym się za 2 lata radzę wziąć zapas napojów/wody na cały dzień ponieważ ceny są BARDZO wygórowane. (cola 0,5L 6zł :roll: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 załoga jednego z Herkulesów puściła nawet muzykę i zaczęła tańczyć ( to nie żart ) Tą załogą byli Belgowie, atmosfera jaka u nich panowała była świetna a Polacy faktycznie jako jedyni wypieli :ass: na zwiedzających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Mały pokaz slajdów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad65 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 A widział ktoś z was Hermaszewskiego jak sprzedawał książkę o sowich przeżyciach z kosmosu, ta książka kosztowała 50zł i dołączany był do niej autograf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Ja tylko słyszałem, że sprzedawał. A był chyba w namiocie WSOSP o ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 ...na mnie lepsze wrażenie wywarł występ Włochów niż Francuzów. Pokaz Chorwatów też ciekawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Panowie a kto był w sobotę i widział start greka ? Na forach dyskusyjnych ludzie piszą różne rzeczy na jego temat. Niemniej jednak na mnie pilot wywarł ogromne wrażenie. Ogólnie sobota była bardzo ciekawa, tylko trochę słońce dokazywało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 tak, włosi nieźle nabałaganili na niebie. taki ledwo ogarnięty chaos i SOLISTA! ;D ten solista dużo dał bo cały czas się coś działo, nie było takich przerw jak w innych. No i całkiem ładnie kręcił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi