Tomek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mao co a by się nie odbył , jednak życie płata różne figle i niespodzianki i mam przyjemność zaprosić koleżanki i kolegów modelarzy i nie tylko na III piknik modelarski w Niebrzegowie. 10-11 WRZESIEŃ 2011 Na razie plakat okolicznościowy zapraszający na piknik. Szczegóły pikniku uzupełnię niedługo . http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7207 Serdecznie zapraszam. Biały miś dla odważnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No i chwała wam za to! Co prawda szkoda, że w środku zimy ale nie będziemy wybrzydzać;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a to ci niespodzianka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Szkoda że w tym roku nie będe mógł wziąć udziału :cry: więc życze pogody i udanych lotów i zabawy... Białegoo Misiaaaa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej_t Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Szkoda że w tym roku nie będe mógł wziąć udziału A co? Będziesz w tym czasie na zawodach ESA w Radomiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichercat Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 No niestety w Radomiu też nie dam rady być....... zawody ESA u nas widze, że ostro działacie suuper........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Mnie także nie będzie... T_T T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pewnie będę, niech no tylko jeden z drugim bąknie coś o złej pogodzie to uduszę :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dojazd do lotniska nie uległ żadnym zmianom: Dojazd http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=5130 Dojazd od strony Dęblina Dla kolegów z Warszawy, wałem Międzyszyńskim do Dęblina dalej na Puławy i w połowie drogi znak NIEBRZEGÓW 9 , skręcamy w lewo i główną do lotniska. Z drugiego brzegu Warszawy ,przez Garwolin, w Moszczance w prawo na Dęblin i albo w/g automapy (gorsza droga ,albo w/g mojej mapy czyli trasa na Puławy i w mniej więcej połowie znak NIEBRZEGÓW 9 trzymając się głównej dojeżdżamy pod same lotnisko(po prawej stronie). Koledzy z kierunków od Puław ( Kurów, Kraśnik, Lublin , Lubartów, itd) kierują się na nowy most , pod ostem na Dęblin i dalej jak na mapce , mijają Gołąb lewą stroną , do Znaku Niebrzegów 9 potem główną do lotniska. Koledzy z Parczewa i Radzynia Podlaskiego, Ryk itd , pewnie znają drogę ,ale chyba najszybciej na Ryki , Dęblin i dalej jak reszta do znaku Niebrzegów 9 i główną na lotnisko. Koledzy ze Śląska i od strony Radomia kierują się na nowy most, zjazd na centrum, ale na samej krzyżówce nie w lewo na Centrum, ale w prawo na Dęblin (rondko pod mostem) i dalej trasą na Dęblin do znaku Niebrzegów 9 i główną do lotniska. Odnośnie noclegu to miejsc namiotowych mamy 10.000, lub kwatery w okolicach szukane na własną rękę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Dodam tylko że jedziemy głównymi drogami trasą Dęblin Puławy lub Puławy Dęblin w zależności od kierunku przyjazdu i dopiero W okolicy Gołębia , skręcamy kierując się znakiem Niebrzegów 9. Wiem że kilku kolegów w zeszłym roku pojechało przez las drogą delikatnie mówiąc do d.... Tak więc z której strony nie jadąc , główną drogą szukamy znaku Niebrzegów 9 i dalej już droga sama doprowadzi do lotniska. Ze względu na porę , proszę o zabranie cieplejszych swetrów na noc i nawet czapek do spania o śpiworach nie wspominając Biały miś bez Ciebie Maciek ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Why? Why so late ? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Bo Marcinie miałem masę problemów prywatnych . Był moment ,że wcale mieliśmy nie robić. Ale życie w końcu przestało mi dawać w d... no i ochota na piknik wróciła. Poza Tym wczoraj było cieplej niż przez całe lato , więc mam dużą nadzieję ,że we Wrześniu na początku nadal będzie jeszcze bardzo ciepło. Przypomnę że pierwszy piknik odbył się październiku i pamiętam ze większość chodziła w krótkim rękawku Marcin będzie dobrze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Niestety nie będę w stanie się pojawić Życzę imprezy niemniej udanej jak dotychczasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Buuuu:((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Bardzo żałuję lecz niestety w tym terminie ja również nie dam rady być na tak wspaniałej imprezie. :cry: W raz z Małgosią życzymy wszystkim uczestnikom wyśmienitej zabawy i super słonecznej pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam a dlaczego na plakacie nie pisze POKAZY MODELI LATAJĄCYCH NA UWIĘZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Witam a dlaczego na plakacie nie pisze POKAZY MODELI LATAJĄCYCH NA UWIĘZI Oraz modeli z napędem odrzutowym ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Bo plakat robił plastyk i to c jest to była awantura bo miało być całkowicie bez opisu ale się na tyle wykłóciłem o SWÓJ plakat !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Etam zawinił, od razu, literówka mu się wkradła albo inny chochlik drukarski Wszystko można poprawić nie można lekceważyć jakże pięknych modeli na drutach i ze suszarką w ogonie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 to teraz znajdujemy chętnego co podopisuje brakujące informacje długopisem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi