Skocz do zawartości

zepsuta kamera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem: mam kamerke HD wing z Hobbbykinga i ona jest podlączana bezpośrednio pod USB. Niestety przy odłączaniu jej od komputera nie usunąłem jej z systemu, tylko po prostu wyciągnąłem wtyczkę. I teraz kamera się nie włącza, po podłączeniu do komputera pokazuje się "nie rozpoznano urządzenia". Co się mogło zepsuć? Da się to naprawić?

Opublikowano

Nie ma tam przycisku RESET ? W breloczku - wiem, że to co innego - też czasem nie chciała się włączyć lub wyłączyć to wciskałem ten przycisk.

Opublikowano

Według dyskusji na stronie HK kamera ma przycisk reset (ukryty), w hermetycznej wersji rowerowej jest "schowany" w otworze mikrofonu (http://www.foxtechfpv.com/product/rd32%20720P/RD32%20User%20Manual-EN-v1.0.pdf).

The camera is not even recognized by the computer! Same problem with my laptop! 2 hours with a AC USB charger 220volts same problem! Video :

Problems resolved ! If you have the same problems press here when you connect the camera to a computer

Try the small reset button on the back of the camera.. its kinda hidden

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.