false Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam taki problem: mam kamerke HD wing z Hobbbykinga i ona jest podlączana bezpośrednio pod USB. Niestety przy odłączaniu jej od komputera nie usunąłem jej z systemu, tylko po prostu wyciągnąłem wtyczkę. I teraz kamera się nie włącza, po podłączeniu do komputera pokazuje się "nie rozpoznano urządzenia". Co się mogło zepsuć? Da się to naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Cześć Bartku, podłącz jeszcze raz kamerkę pod inne usb... Bądź zrób przywracanie systemu i tyle powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale napisałem wyraźnie że kamerka się już nie włącza, więc to raczej nie problem z USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie ma tam przycisku RESET ? W breloczku - wiem, że to co innego - też czasem nie chciała się włączyć lub wyłączyć to wciskałem ten przycisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Według dyskusji na stronie HK kamera ma przycisk reset (ukryty), w hermetycznej wersji rowerowej jest "schowany" w otworze mikrofonu (http://www.foxtechfpv.com/product/rd32%20720P/RD32%20User%20Manual-EN-v1.0.pdf). The camera is not even recognized by the computer! Same problem with my laptop! 2 hours with a AC USB charger 220volts same problem! Video : Problems resolved ! If you have the same problems press here when you connect the camera to a computer Try the small reset button on the back of the camera.. its kinda hidden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dzięki, poprzyciskałem co się dało i kamerka działa ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi