Malker Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 HD i pełny ekran... Ciekawe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Bardzo łatwy do zrobienia fejk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Wiem, też o tym później pomyślałem. Dotarło do mnie, że kamera była nieruchomo (łatwiej zrobić efekt) oraz obiekty wyleciały kilka sekund po postawieniu kamery (skąd wiedział, że lecą?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Tu masz dobre ujęcia: http://www.youtube.com/watch?v=nC7Pu5N76iM http://www.youtube.com/watch?v=iQo1reWsw0g A tu ostateczny dowód... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Co do lampionów... Jakiś miesiąc temu jeden taki lampion, a dokladnie juz jego zwloki, spadl mi na podwórko pięknie przypalając dach samochodu. Jakbym zlapał skur.... który to wypuścił to bym mu chyba z 10 lampionów w :ass: zapalił :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 ja tam otwarty jestem, iz sa inne cywilizacje. mnie raczej zastanawia raczej co by tu robili w tym skansenie technologicznym bo rozumiem, ze musieliby nas ogromnie wyprzedzac, a inna sprawa czy jestesmy gotowi na takie spotkanie. zapewne bysmy to probowali rozwalic a co by zostalo to pokroic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tegoroczny mój urlopik na Wybrzeżu Rewalskim był codziennie upiększany wieczorową porą tymi "światełkami do nieba" w dziesiątkach sztuk /5 zł w każdym sklepiku czy straganie/, co dawało czasami efekt nadlatującej formacji UFO.. Czyli to jednak Pana widziałem w Niechorzu jakoś 12 - 13 sierpnia ? 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Najprawdopodobnie Irku, przecież już wcześniej też się tam widzieliśmy, a ja w kwestii miejsca spędzania urlopu jestem ultrakonserwatystą i dobrze mi tak, że mi dobrze... :wink: To tak jak ja i moja rodzinka w tym roku mój 14 raz Rodzinka już ponad 20 lat tam jezdzi Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi