Skocz do zawartości

Korkociag i koniec :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklej te kawałki i na przód nałóż tkaninę szklaną, ale nie na żywicę tylko klej polimerowy.

Da Ci to bardzo mocny a zarazem elastyczny dziób.

Opublikowano

Ok dostane to w Castoramie?? A i pytanie bo po zderzeniu silnik działa ale wydobywa sie z niego czasami odgłos jak by piasek był albo coś mam sie tym przejmować?? Działa normalnie.

Opublikowano

wiesz po takiej awari deprlota zamiast bawić się naprawę , po której pewnie model i tak by nie latał. Szybciej zrobiłbyś nowy kadłub i to jego możesz wzmocnić tkaniną szklaną np. 3 warstwy 33g/m2.

PS. bandaż to można sobie ale na ranę użyć a nie do moddelu.

Opublikowano

Z 1 lotką da sie latać.

Może ty tak potrafisz ja nie

Ostatnio latając moim Spitfire'em ESA pomieszało mi się coś we flaperonie i latałem z jedną działającą lotką. Zorientowałem się dopiero przy trzecim pakiecie jak przeleciałem niżej.
Opublikowano

ja ucze się latać na zuni 1,2m z jedną lotką. 2 lotki na początek w tym modelu były by tylko dodatkowym palcem popychającym w kierunku ubijania kreta :)

Opublikowano

A jak uczyłeś się jeździć na rowerze, to też miałeś tylko jedno boczne kółko ?

EEEEee zapewnie miał tylko jedno kółko w rowerze :) jak iść to tylko na całość :D a poza tym to po co komu podpurki toż to można się tylko przez takie wywrócić.

PS. co do modelu tzreba było zacząc latać tylko z jedną połówką skrzydła w razie kraksy mniej jest do naprawy. Chłopaki normalnie nie wyrabiam, niezłe nowe teorie się tu rodzą.

Opublikowano

Chłopaki normalnie nie wyrabiam, niezłe nowe teorie się tu rodzą.

Tak jak mówisz :D A mam pytanie jak myślicie ile ta konstrukcja może unieść?? Pytam ponieważ okleiłem skrzydła depronem 3mm i powiększyłem o 15cm z karzdej strony wydaja mi sie te skrzydła dość grube i nieco cięższe :D
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.