Irek M Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Co może być przyczyną tych dzwieków od 2:50sek lotu Po wylądowaniu wszystko sprawne, nic nie jest rozłączone. Pojawi sie to już 3raz chyba tylko gdy silnik jest wyłączony, a smigło kreci się od pedu powietrza - hamulec wyłączony. Po uruchomieniu silnika dżwieki już nie pojawiają się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 może regiel zgłasza jakiś bląd albo coś podobnego , instrukcja regla w dłoń czy czytać może coś wyczytasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 regulator wchodzi w tryb programowania :shock: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 może regiel zgłasza jakiś bląd albo coś podobnego , instrukcja regla w dłoń czy czytać może coś wyczytasz. _________________ Instrukcję mam ale programowania. Niestety w niej nie napisano jak to robić w locie :mrgreen: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 a może napiszesz podstawową informację jaki to regiel ? właśnie kończę kawę ale raczej z fusów bedzie ciężko to wywróżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 a może napiszesz podstawową informację jaki to regiel ? Chyba niewiele to pomoże bez fotki ; Tower Pro 40/60A, 3-5s kupowany u Skalena jakieś 5 lat temu. Praktycznie w ogóle nie był używany; jeden lot rok temu i w tym roku juz pare-parenascie lotów skrzydełkiem. I jak - już wiesz co w nim piszczy? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 I jak - już wiesz co w nim piszczy? wiem już wiem co piszczy, to na 1000% piszczy silnik :mrgreen: Proszę niezapomnieć kliknąć pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi