Malker Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 http://rc-ostrow.pl/strona-glowna/74-3-okregowa-wystawa-modelarska-w-kaliszu Ktoś z okolic Kalisza (z forum) będzie?
Radek Oleksy Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Pierwsze fotki :Rc-Ostrow Zdjęcia zrobione pod koniec dnia, więc publiki już praktycznie nie było, ale naprawdę byłem zaskoczony ilością odwiedzających wystawę ! Na stadionie odbyły się pokazy modeli latających i jeżdżących
ahaweto Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Radek, możesz coś napisać o czerwonym parowozie który trzyma w rękach jeden z kolegów. Wydawnictwo-opracowanie własne ? Kartonówka ? Może więcej zdjęć.
Radek Oleksy Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Spróbuję dziś podpytać i zrobić parę fotek
ahaweto Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 Takiego modelu jeszcze nie wydano (kartonówki to moja pierwsza miłość :roll: ) znam ten rynek i stąd moje pytanie bo model bardzo interesujący :shock: . Chyba że jest to model wydany i skanowany a malowanie to własna inwencja.
instruktor Opublikowano 11 Września 2011 Opublikowano 11 Września 2011 To jakieś niemieckie wydawnictwo .Własciciel mówił mi ale chyba bym sobie język połamał A tak przy okazji oprócz tej wystawy obskoczyłem festyn w Tesco i miałem okazję zobaczyć" piękną Kaśkę" Ale jeszcze ciekawszy napis na zbiorniku
Rekomendowane odpowiedzi