Malker Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 http://rc-ostrow.pl/strona-glowna/74-3-okregowa-wystawa-modelarska-w-kaliszu Ktoś z okolic Kalisza (z forum) będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Pierwsze fotki :Rc-Ostrow Zdjęcia zrobione pod koniec dnia, więc publiki już praktycznie nie było, ale naprawdę byłem zaskoczony ilością odwiedzających wystawę ! Na stadionie odbyły się pokazy modeli latających i jeżdżących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Radek, możesz coś napisać o czerwonym parowozie który trzyma w rękach jeden z kolegów. Wydawnictwo-opracowanie własne ? Kartonówka ? Może więcej zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Na pewno kartonówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Spróbuję dziś podpytać i zrobić parę fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Takiego modelu jeszcze nie wydano (kartonówki to moja pierwsza miłość :roll: ) znam ten rynek i stąd moje pytanie bo model bardzo interesujący :shock: . Chyba że jest to model wydany i skanowany a malowanie to własna inwencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 To jakieś niemieckie wydawnictwo .Własciciel mówił mi ale chyba bym sobie język połamał A tak przy okazji oprócz tej wystawy obskoczyłem festyn w Tesco i miałem okazję zobaczyć" piękną Kaśkę" Ale jeszcze ciekawszy napis na zbiorniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi