czomiq Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 W naszym modelarstwie RC, a tym bardziej w szybowcowym, stała się rzecz historyczna. A na największym forum cisza. Nasi koledzy powalczyli na Mistrzostwach Europy F3J : Wojciech Byrski był drugi w seniorach, a Tomasz Frąk zwyciężył w finale juniorów. (w seniorach był 7 w finale). Relacja pomocnika z zawodów: www.f3x.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Brawo Panowie! Tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 No i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertigooo Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Super, zwłaszcza że w tamtym roku nie poszło naszej reprezentacji jakoś super :wink: Za to w tym :shock: jestem mile zaskoczony oby tak dalej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 A gdzie Im to w zeszłym roku nie poszło ? Bo jestem trochę na uboczu ... Za to w tym roku, przed paroma godzinami: W.Byrski - MP, T.Frąk - v-ce MP, A.Laskowski - II v-ce MP seniorów, Tomek dołożył do tego zdaje się tytuł MP Juniorów.......... Piszę w trybie przypuszczającym, bo wyjechałem przed ogłoszeniem wyników ! - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toom07 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=406893#406893 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi