michal888 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 350zl http://schmeissner.pl/extra-300-p-1233.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekO Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Kliknąłem w link do sklepu Schmeissnera aby z ciekawości przeczytać coś więcej na temat tej extry. Co oznacza, że "model (...) może być o 20% lrzejszy od innych modeli" ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Waga depronu z ktorego zostal zrobiony jest mniejsza o 20 % od zwykłego depronu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 "lrzejszy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba007x Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 OFF TOPIC: Na stronie internetowej tego sklepu jest więcej błędów ortograficznych na przykład w alpha jet: "szczeguły", "zacjowana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauletto007 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Kliknąłem w link do sklepu Schmeissnera aby z ciekawości przeczytać coś więcej na temat tej extry. Co oznacza, że "model (...) może być o 20% lrzejszy od innych modeli" ?? To znaczy, że inne modele są od niego cienrzsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Wy się lepiej skupcie na modelu! To co ? Ktoś sobie sprawi taki prezent na święta ? Ja stanowczo odpuszczam, chyba jestem jeszcze za cieniutki, żeby płacić aż tyle za halówkę. Choć, oczywiście ta Extra jest SUPER ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Własićciel sklepu jest obcokrajofcem, nie dziwfie sieł :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ja sobie sprawię, ale po świętach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basing Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Próbka umiejętności Christiana Oppliger http://www.youtube.com/watch?v=6GRf_mxTxOI&feature=player_embedded Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 350 zł za ARF ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 350 zł za ARF ? Za wycięty, pomalowany model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Drogo - ale zdecydowanie warto 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie droga, a dużo - to jest różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy1212 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Czy któryś z Kolegów posiada manuala do tego modelu i mogę liczyć na podesłanie skanu, albo wersji papierowej? Ostatnio na giełdzie PFMRC nabyłem taki model, ale niestety Kolega nie przesłał mi tzw. manuala do tego zestawu. Będzie to mój pierwszy model w tej klasie, więc bez manuala nie będzie tak prosto go sfinalizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy1212 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Dzięki dbałości o klienta, jak równiez uprzejmości sklepu Schmeissner Model Sport, manual jest już na pokładzie i projekt w stosownym czasie będzie zrealizowany - dziękuję za tak sprawne działanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi