Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kliknąłem w link do sklepu Schmeissnera aby z ciekawości przeczytać coś więcej na temat tej extry.

Co oznacza, że "model (...) może być o 20% lrzejszy od innych modeli" ??

Opublikowano

OFF TOPIC:

Na stronie internetowej tego sklepu jest więcej błędów ortograficznych na przykład w alpha jet: "szczeguły", "zacjowana"

Opublikowano

Kliknąłem w link do sklepu Schmeissnera aby z ciekawości przeczytać coś więcej na temat tej extry.

Co oznacza, że "model (...) może być o 20% lrzejszy od innych modeli" ??

To znaczy, że inne modele są od niego cienrzsze :D
Opublikowano

Wy się lepiej skupcie na modelu!

To co ? Ktoś sobie sprawi taki prezent na święta ? Ja stanowczo odpuszczam, chyba jestem jeszcze za cieniutki, żeby płacić aż tyle za halówkę. Choć, oczywiście ta Extra jest SUPER ! :D

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Czy któryś z Kolegów posiada manuala do tego modelu i mogę liczyć na podesłanie skanu, albo wersji papierowej?

Ostatnio na giełdzie PFMRC nabyłem taki model, ale niestety Kolega nie przesłał mi tzw. manuala do tego zestawu.

Będzie to mój pierwszy model w tej klasie, więc bez manuala nie będzie tak prosto go sfinalizować.

Opublikowano

Dzięki dbałości o klienta, jak równiez uprzejmości sklepu Schmeissner Model Sport, manual jest już na pokładzie i projekt w stosownym czasie będzie zrealizowany - dziękuję za tak sprawne działanie :)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.